Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το τρίποντο η Αγία Βαρβάρα – Παράπονα για την φάση του 85′ από την Ομόνοια!

Επιστροφή στις νίκες για την Αγία Βαρβάρα – Φωνάζουν για πέναλτι στην Ομόνοια Καλλιθέας

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και ένα τέρμα η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 0-1 χάρις στο γκολ του Χασουράκη στο 25′!

Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η Αγία Βαρβάρα κατάφερε και έκανε το 0-1 με σκόρερ τον Χασουράκη μετά από πάσα του Κουκλίδη με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1!

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους αλλά αυτή την φορά ο Χασουράκης νικήθηκε από τον Ιακωβάκη με τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Καλλιθέας να έχει και την τύχη με το μέρος του καθώς μετά την απόκρουση του η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε!

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Πουλακάκη, Πολίτη, Δασκαλάκη και Περυσινάκη με όλες όμως τις φάσεις να έχουν την ίδια κατάληξη, εκτός εστίας.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι παρά τις ευκαιρίες της Αγίας Βαρβάρας με Σόρρα και Παπαγγελή με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει μέχρι το τέλος και την Αγία Βαρβάρα να επιστρέφει στις νίκες, όμως από την Ομόνοια Καλλιθέας διαμαρτύρονται για μία φάση στο 85′, όπου ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Περυσινάκη από τον Δαμιανάκη, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε “παίζεται”!

Συνθέσεις:

Ομόνοια Καλλιθέας: Ιακωβάκης, Σφακιανάκης (50′ Χριστοδουλάκης), Θεοδοσάκης, Δασκαλάκης, Μαυρόπουλος, Σταυράτης, Παπαδογιωργάκης (40′ λ.τρ. Πολίτης), Γεωργαλής, Πουλακάκης, Μπαντούνας, Περισυνάκης

Αγία Βαρβάρα: Δαμιανάκης, Φωτάκης, Καμπάνης, Σιαπλαούρας, Μαρής, Καρακωνσταντάκης, Σόρρα, Κουκλίδης, Κακουλάκης (82′ Πιντίλι), Χασουράκης, Παπαγγελής (65′ Γιαλυτάκης)