Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοκκινάκης: “Καιρός να ξεβρωμίσει το άθλημα μας – Σε γνωρίζουν στον χώρο διαιτητή ειδικών αποστολών!”

Αιχμές για στήσιμο και στοιχηματισμό από διαιτητές στο Πόλο από τον Κοκκινάκη

Ο Κώστας Κοκκινάκης πήρε θέση δημοσίως με αφορμή την παραπομπή του στον αθλητικό δικαστή, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με μερίδα φιλάθλων στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, (όπου η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον ΝΟ Χίου με 8-7), αφήνοντας μάλιστα αιχμές για στήσιμο του αγώνα και παράνομο στοιχηματισμό διαιτητών.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη:

«Στη Χίο μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ μιλούσα στους διαιτητές (σ.σ. Μοίραλης, Κωνσταντινίδης) και τους έλεγα ότι πριν το παιχνίδι μου έστειλαν μήνυμα πως με αυτούς τους διαιτητές δεν θα κερδίσουμε, καμία 10αριά τσαμπουκάδες μέσης και μεγάλης ηλικίας με έβριζαν, έφτυναν και πετούσαν καφέδες από 2 μέτρα απόσταση όμως ο δαιμόνιος διαιτητής (σ.σ. Ανδρέας Μοίραλης) από την Πάτρα έγραψε εμένα ότι είπα άντε γαμήσου στην κερκίδα (που το είπα) αλλά όχι αυτούς τους 10 ηλίθιους που ξεκίνησαν τη φασαρία.

Είναι “γνωστό” ότι βρίζω και πλακώνομαι στα 27 χρόνια που παίζω. Κατάφερε να με στείλει αθλητικό δικαστή για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Όπως γνωρίζουν για εμένα στον χώρο, γνωρίζουν και εσένα διαιτητή ειδικών αποστολών!!

Καιρός να ξεβρωμίσει το άθλημα μας. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως παίζουν και στοίχημα κάποιοι διαιτητές όπως σας είπα και μετά το παιχνίδι ότι μου είπαν, αλλά αυτό ξεχάσατε να το γράψετε! Σε πείραξε που με έβριζαν από την κερκίδα και τους απάντησα…

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Χίου που αγωνίστηκαν μέχρι τέλους και κέρδισαν το παιχνίδι, οι αθλητές πάντα απέχουν από εξωαγωνιστικές βρωμιές».

Πηγή: sdna.gr