Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παύλος Δερμιτζάκης: “Οι Έλληνες προπονητές, παίκτες και διαιτητές είναι είδος προς εξαφάνιση”

Ως είδος προς εξαφάνιση χαρακτήρισε τους Έλληνες προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές ο Παύλος Δερμιτζάκης στην δήλωση που έκανε στη χθεσινή εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ στην οποία και αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής του Βορείου Ομίλου της Super League 2 με την ομάδα της Βέροιας. 

Αναλυτικά στην αρχική του τοποθέτηση ο 53χρονος τεχνικός τόνισε: 

“Θέλω να συγχαρώ τον ΠΣΑΠΠ και τους συντελεστές για αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση που τιμάει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας . Να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας για την μεγάλη τιμή που μου κάνουν και να ξέρουν ότι αυτό το βραβείο είναι καθρέπτης μιας συλλογικής προσπάθειας που έγινε ένα χτίσιμο της προηγούμενης ομάδας μου της Βέροιας και μια διοίκηση που πραγματικά δημιούργησε κάτι πολύ ωραίο. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου που με όλη την σημασία της λέξεως ήταν τα μάτια μου και τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας που ήταν μαζί μου για να φτιάξουμε σοβαρά πράγματα σε αυτή την ομάδα , όπως και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλα τα αρμόδια όργανα που ελέγχουν το ποδόσφαιρο μας όπως επίσης και την μεγάλη μας κατηγορία την Super League ότι πρέπει να δώσουν έμφαση στις μικρότερες κατηγορίες γιατί αυτές οι κατηγορίες είναι η δεξαμενή ποδοσφαιριστών στη χώρα μας , όπως επίσης να πω σε κάποιες ομάδες της Super League από που ξεκινήσαν και τι περάσαν σε όλη αυτή την διαδρομή μέχρι να φτάσουν εκεί που φτάσανε. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής , ο Έλληνας προπονητής και ο Έλληνας διαιτητής είναι είδος προς εξαφάνιση στην ίδια μας την χώρα.

Για το ότι πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Βέροια αλλά δεν πήρε την άνοδο στα μπαράζ: “Αυτό έγινε για πρώτη φορά και δυστυχώς την πλήρωσε μια ομάδα η οποία θα ήταν πολύ δυνατή στη Super League σε όλα τα επίπεδα και το χειρότερο είναι ότι οι παράγοντες της ομάδας που ήταν σωστοί και ήθελαν να επενδύσουν σε αυτό το χώρο σηκωθήκαν και φύγανε από το ποδόσφαιρο, και το ποδόσφαιρο θέλει και τους παράγοντες για να μπορεί να λειτουργεί, το θέμα είναι ότι διορθώθηκε έστω και αργά αυτή η αδικία γιατί πολλά μπορούμε να κάνουμε για την εξέλιξη αυτού του αθλήματος και να μην ξεχάσω ότι είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω στα 53 μου χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την γυναίκα μου , τα παιδιά μου και τα αδέρφια μου”