Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Πέταξε” ένα ημίχρονο και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην επανάληψη ο ΑΟΑΝ!

“Πλήρωσε” το κακό του πρώτο μέρος ο ΑΟΑΝ

Από ένα ημίχρονο είχαν Άρης Πετρούπολης και ΑΟΑΝ με τους γηπεδούχους να είναι πιο αποτελεσματικοί στο δικό του ημίχρονο και έτσι να επικρατήσουν με σκορ 2-1 της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ από τους Αργυρίου και Αντωνακόπουλο, ενώ για τον ΑΟΑΝ μείωσε ο Κίτος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Αντωνακόπουλο στο 65′.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια καλή στιγμή.

Στο 25’ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε πέναλτι για χέρι του Πιθαρούλη και δύο λεπτά αργότερα ο Αργυρίου το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0 του Άρη.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το μομέντουμ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Αντωνακόπουλο στο 36′!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με το 2-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με το… καλημέρα στην επανάληψη ο ΑΟΑΝ μείωσε στο σκορ με τον Κίτο να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής και δεξιά για το 2-1!

Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 60′ ο Νοκάι απείλησε με σουτ εντός περιοχής, όμως είδε τον τερματοφύλακα του Άρη να του λέει “όχι”.

Στο 65′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Αντωνακόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι!

Δύο λεπτά αργότερα ο Μελισσόπουλος έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Η τελευταία μεγάλη φάση στο ματς χάθηκε στο 88′ όταν μετά από κόρνερ του Τσανάι, ο Φουκαράκης έκανε την κεφαλιά από κοντά, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον ΑΟΑΝ να μην καταφέρνει παρ’ ότι προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Συνθέσεις:

Άρης Πετρούπολης: Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης, Τσάτσαρης, Κορώνης (62′ Τσερκώνης), Γεραγωτέλης, Γάγγος, Μενάι, Γκούφας, Αντωνακόπουλος, Αργυρίου

ΑΟΑΝ: Κασωτάκης, Πιθαρούλης (46′ Νοκάι), Χύσι, Κίτος (74′ Δολαψάκης), Ζέλιος, Λάμπρου, Φουκαράκης, Τσανάι, Μηνάς, Μελισσόπουλος (85′ Τζιλάι), Σέχου

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης