Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομάδα που μάχεται βγάζει «ψυχή» και δεν τα παρατάει ο Πόρος

Τρεις συνεχόμενες ανατροπές για τον Πόρο του Γιάννη Χατζησεβαστού, τρεις σερί νίκες και αν δεν υπήρχε το -6 από την ένσταση της Αγίας Παρασκευής θα μιλούσαμε τώρα για μία ομάδα που θα βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 15 βαθμούς, με πέντε νίκες και δυο ήττες!

Μετά την νίκη της 5ης αγωνιστικής, όπου ο Πόρος επικράτησε με 2-1 του Αλμυρού στο Μαρτινέγκο με ανατροπή, ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου ότι δεν θα προβεί σε έφεση της ένστασης καθώς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και στο τεχνικό επιτελείο, ότι μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση αγωνιστικά και θα καλυφθεί το κενό. Κάτι που έχει γίνει αρκετά γρήγορα με αυτό το σερί των τριών νικών. 

Το περασμένο Σάββατο, οι «μπλε» άφησαν όλο τον κόσμο του Ηρακλείου με το «στόμα» ανοικτό με την ανατροπή που κατάφεραν κόντρα στο Μοσχάτο, όπου βρέθηκαν από ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-3 και κατάφεραν να κερδίσουν με 4-3. Ακόμα και χθες στις Αρχάνες πάλι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Γιούχτα με 1-0, έμειναν από το 43′ με παίκτη λιγότερο (μία φάση που διαμαρτύρονται έντονα οι άνθρωποι του Πόρου), αλλά στο τέλος πέτυχαν μία σπουδαία νίκη με 1-2, ασχέτως αν το πέναλτι που καταλόγισε ο κ. Τρίγκας, αποτέλεσε λανθασμένη απόφαση!

Όπως ανέφερε και ο κόουτς στην Συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Γιούχτα και οφείλουμε να συμφωνήσουμε, η ομάδα του στο τακτικό κομμάτι πήρε άριστα! Ο ίδιος βοήθησε με σωστές αλλαγές από τον πάγκο, με την πρώτη μάλιστα αλλαγή να τον δικαιώνει με γκολ, που ήταν στο 30ο λεπτό η είσοδος του Γροσδάνη και δυο λεπτά αργότερα πέτυχε το 1-1 ο νεαρός ποδοσφαιριστής. 

Και οι 10 που έμειναν εντός των τεσσάρων γραμμών, δούλεψε ο ένας για τον άλλο έτσι ώστε η ομάδα να μην δεχθεί γκολ για να κρατήσει το λιγότερο τον βαθμό και στο τέλος, με την πίστη που τους διακατείχε κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο!

Επιπλέον έπαιξε κομβικό ρόλο η απόκρουση του Ζαφείρη στο πέναλτι του Ροβίθη καθώς αν γινόταν εκεί το 2-1, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά…

Αυτό που βγάζει εντός αγωνιστικού χώρου ο Πόρος είναι σίγουρα «καρδιά» – «ψυχή», αρνείται να χάσει και παλεύει όλα τα παιχνίδια με ότι δυνάμεις έχει. Θυμίζουμε ότι και πέρυσι ο Πόρος κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.