Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βρέθηκε από τον παράδεισο στην… κόλαση αλλά έφυγε νικητής από το Μαρτινέγκο ο Ζαρός!

Ο Ζαρός με μεγάλη δόση τύχης, πήγε από τον παράδεισο στην κόλαση, αλλά επανήλθε παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στο Μαρτινέγκο κόντρα στα Κανάρια.

Εκεί όπου όλα έδειχναν να έχουν κριθεί παρά την πίεση των Καναριών με το σκορ στο 0-1, μία λάθος πάσα έγινε η αιτία να… καρδιοχτυπήσουν οι “πράσινοι” στο 90+3, με τον Αλεξάκη να υποπίπτει σε πέναλτι όμως για καλή του τύχη, η εκτέλεση του Φθενάκη χτύπησε στο δοκάρι.

Προβάδισμα στον Ζαρό το οποίο έμεινε μέχρι τέλους, έδωσε ο Ξεκαρδάκης με υπέροχη ατομική προσπάθεια για το 1-0 στο 60′.

Παρά την υπεροχή τους στο πρώτο μέρος τα Κανάρια δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ζαρού, ο οποίος παίρνοντας αρκετά μέτρα στο γήπεδο μετά την επανάληψη κατάφεραν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή στα καρέ του Γκέκα, με τους Ξεκαρδάκη και Ρομπάκη να μην μπορούν να σκοράρουν στις προσπάθειες.

Τελικά στο 60′ δόθηκε η λύση για το συγκρότημα του Κώστα Παντζαρίδη, με τον Ξεκαρδάκη να κάνει εξαιρετικό σλάλομ και να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του για να γράψει το 1-0.

Στο 90+3 ο Καρούζος έκανε λάθος πάσα πίσω, η μπάλα χάθηκε και ο Αλεξάκης στην προσπάθεια του να διορθώσει το λάθος έκανε ένα μεγαλύτερο, με τον Κατσογιάννη να δείχνει την “άσπρη βούλα”

Από την κόλαση ωστόσο βρέθηκαν στον παράδεισο στον Ζαρό, αφού ο Φθενάκης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

 
ΚΑΝΑΡΙΑ (ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ): Γκέκας, Βασιλειάδης (46′ Ψυχαράκης), Τελχάι, Φαϊτάκης, Γαλανάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Βιδάκης (62′ Ξυλούρης), Τοψής (46′ Ντολλάνι), Χότζα (78′ Βασιλείου),  Κοζορώνης (68′ Μπατσέλι)
 
ΖΑΡΟΣ (ΠΑΝΤΖΑΡΊΔΗΣ) : Αλεξάκης, Λεμονάκης, Αλπαντάκης Εφ, Σαριδακης Κ. (75′ Καπετανάκης), Νικολαντωνάκης (30′ Σαριδάκης Ν.), Καλεμάκης (60′ Ρομπογιαννάκης), Λυκούδης, Γιατρομανωλάκης (30′ Μάτσας), Καρούζος, Ρομπακης, Ξεκαρδάκης.