Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για Ρούβα με Χριστοφοράκη!

Τρίποντο μετά από δύο αγωνιστικές για τον Ρούβα

Χάρις στο γκολ του Χριστοφοράκη στο 28′ η ομάδα της Γέργερης επικράτησε με σκορ 1-0 του Κεραυνού και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Από την άλλη ο Κεραυνός αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να μην πάρει κάτι από το ματς με τον Ρούβα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Ρούβας άνοιξε το σκορ με τον Χριστοφοράκη και έτσι οδηγήθηκε στα αποδυτήρια προηγούμενος με σκορ 1-0 καθώς τα δύο τέρμα που σημειώθηκαν από Χριστοφοράκη για τον Ρούβα και Ξημεράκη για τον Κεραυνό στο 34′ και στο 36′ αντίσοιχα ακυρώθηκαν αμφότερα.

Στην επανάληψη είδαμε από την μία τον Ρούβα να πιέζει για το δεύτερο τέρμα και να απειλεί με τους Χριστοφοράκη και Περαγαμβράκη, ενώ από την άλλη τον Κεραυνό να ψάχνει με την σειρά του το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως κανένα από τα δύο να συνέβη με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να διατηρήσουν το υπέρ τους 1-0 και να επιστρέψουν στις επιτυχίες!

Συνθέσεις:

Ρούβας: Ζερβός, Καλεμάκης, Φάκας (15′ Ξημεράκης), Απλαδάς (75′ Κοκολάκης), Ζερβός, Σεΐκ, Τσατσάκης, Περογαμβράκης Α, (60′ Ντέτσικας), Περογαμβράκης Μ. (60′ Σαμόλης), Πρίφτη, Χριστοφοράκης

Κεραυνός: Αμπατζής, Μαυρογιαννάκης Ι., Μαυρογιαννάκης Α., Χρονάκης, Λέλεκας, Μαυρογιαννάκης Δ., Καλλέργης, Κωνσταντακόπουλος, Ξημεράκης, Γωνιανάκης, Κεραλάκης