Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mε σφραγίδα Συσκάκη επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΝΟΜ!

Ο ΠΑΝΟΜ επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή, κόντρα στα Δειλινά των οποίων και επικράτησε με 3-1 για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μανώλη Κατσούλη, ο Συσκάκης που πέτυχε δύο τέρματα, ενώ το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Κουσίδης λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Για τα Δειλινά είχε ανοίξει το σκορ ο Κεφαλούκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 40ο λεπτό ο Κορνηλάκης υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Λαυρεντίου, με τον Κεφαλούκο να είναι εύστοχος για το 0-1.
 
Ο ΠΑΝΟΜ όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με τον Νικολλί να κερδίζει την εσχάτη των ποινών και τον Συσκάκη να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα για το 1-1 που ήταν και σκορ πρώτου ημιχρόνου στο 45′.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΝΟΜ ήταν καλύτερος από τα Δειλινά και κατάφερε με τον Συσκάκη να σκοράρει και πάλι να ανατρέψει το σκορ για το 2-1 στο 57′.
 
Ο Νίκος Κουσίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65′ και σκόραρε στο 70′ για να γράψει το 3-1 για τον ΠΑΝΟΜ.
 
Στην συνέχεια ο Συσκάκης σπατάλησε σπουδαίες ευκαιρίες για να ολοκληρώσει το χατ-τρικ στην αναμέτρηση, στέλνοντας τη μπάλα, την πρώτη φορά στο δοκάρι ενώ στη δεύτερη το σουτ από κοντά κατέληξε άουτ, με το 3-1 να μένει μέχρι τέλους.
 
 
ΠΑΝΟΜ: Κορνηλάκης, Τζανάκης, Ρούκα, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Ξυλούρης, Καφούσης (55′ Παπαδάκης), Κατσούλης, Γκέκα, Νικολλί (65′ Κουσίδης), Συσκάκης
 
Δειλινά: Τζόι, Χασουράκης, Μήτρου, Ρέππας, Χεράκης, Νικητόπουλος, Πασάς, Κεφαλούκος, Ρεμούνδος, Μιχελάκης, Λαυρεντίου