Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαδουκάκης: «Το βαρύ σκορ μας ταρακούνησε – Πιστεύω στην ομάδα του Αετού»

Ο Παναγιώτης Λαδουκάκης μίλησε στο Primesport.gr μετά την βαριά ήττα του Αετού Ανωγείων από τον Μοχό με 4-0, τονίζοντας ότι τους «ταρακούνησε»!

Ο νεαρός τεχνικός θέλησε να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα τονίζοντας ότι πιστεύει στην ομάδα του Αετού και ότι θα δουλέψουν για να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην συνέχεια. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε με μία ομάδα γεμάτη από ποιότητα και εμπειρία. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο χωρίς να κλειστούμε πίσω. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο και δίκαια ήρθε η ήττα μας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα του Αετού και θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτήν. Σίγουρα το σκορ είναι βαρύ και μα ταρακούνησε. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα προκειμένου να βελτιώσουμε το τακτικό κομμάτι μας, καθώς και κάποια άλλα στοιχεία προκειμένου να είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο ματς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Μοχού Στέλιο Λαδουκάκη και στον προπονητή Αντώνη Λεκάκη για την πολύ καλή ομάδα που έχουν φτιάξει»