Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χ»ορτάστικο παιχνίδι ανάμεσα σε Παλιανή και Αετό Ανωγείων!

Παιχνίδι σίγουρα όχι για… καρδιακούς έγινε στην έδρα της Παλιανής, με την τοπική ομάδα να έρχεται ισόπαλη 3-3 με τον Αετό Ανωγείων για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Ιδανικό ξεκίνημα για την Παλιανή στο παιχνίδι, που κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Χρήστο Καλομοίρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ!

Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την Παλιανή να έχει μία καλή στιγμή με τον Βιολάκη, ενώ ο Αετός απείλησε με τον Κανταρτζή.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους,, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, με τον Καστρινό να σκοράρει με όμορφη κεφαλιά και να κάνει το 1-1 στο 41ο λεπτό!

Η Παλιανή ωστόσο πήρε άμεσα κεφάλι στο σκορ, με τον Βιολάκη να προλαβαίνει τον Σκουραδάκη ένα λεπτό αργότερα κάνοντας το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Ωστόσο, ο Αετός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει, βρίσκοντας ξανά την ισοφάριση. Στο 72 ο λεπτό, ο Κανταρτζής σούταρε, νικώντας τον Δομοσίδη, γράφοντας το 2-2!

Οδεύοντας προς τα τελευταία λεπτά, η αγωνία είχε ανέβει κατακόρυφα, με τον Αετό να βρίσκει και άλλο γκολ και να κάνει το 2-3 και την ανατροπή, αυτήν την φορά στο 85ο λεπτό με σκόρερ τον Γιώργο Κονιό, με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυντικού και να αλλάζει πορεία!

Και εκεί που  όλοι νόμιζαν ότι ο Αετός θα πάρει το τρίποντο, ο Φουντουλάκης είχε άλλη άποψη και με ένα πολύ ωραίο σουτ έπειτα από έξυπνη κομπίνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκουραδάκη στο 90′, κάνοντας το 3-3 και χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, ενώ για τον Αετό ο Κολιοραδάκης στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι του Δομοσίδη!

Να σημειωθεί ότι στη φάση του 3-3 ο Αετός διαμαρτυρήθηκε έντονα, καθώς η πρώτη επόπτρια κα Θέμελη, σήκωσε τη σημαία για επιθετικό φάουλ, όμως ο διαιτητής του αγώνα, κ. Αξιώτης πήρε την απόφαση να μετρήσει το γκολ.

Οι συνθέσεις:

Παλιανή (Φ. Ποτηράκης): Δομοσίδης, Φουντουλάκης Σ., Φουντουλάκης Χρ., Σπινθουράκης Στ., Κορνηλάκης, Μπινιχάκης, Καστιγάκης, Στρατιδάκης, Βιολάκης, Καλομοίρης, Ζαϊμάκης

Αετός Ανωγείων (Π. Λαδουκάκης): Σκουραδάκης, Δασκαλάκης (73′ Κεφαλογιάννης Α.), Κονιός Γ., Κυριακάκης, Σπαχής Αγγ., Χανιωτάκης, Αγγελής, Καστρινός, Κονιός Α., Κανταρτζής