Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαρύ πένθος στην Μινωική – Έφυγε σε ηλικία 51 ετών ο παλαίμαχος Γιάννης Χαμαλάκης

Βαρύ πένθος επικρατεί στην ομάδα της Μινωικής, καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 51 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Χαμαλάκης.

Ο Γιάννης Χαμαλάκης είναι γιος του επί χρόνια παράγοντα της ομάδας Βαγγέλη Χαμαλάκη και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Φορτέτσας, ο Γιάννης υπήρξε μία από τις πιο ηγετικές φυσιογνωμίες του σωματείου. 

Μάλιστα ως φόρο τιμής η Μινωική θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, ενώ στο ματς κόντρα στις Ασίτες οι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια ενώ θα τηρήσουν και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Μινωικής θρηνεί για τον χαμό του αγαπημένου μας Γιάννη Χαμαλάκη. Ο Γιάννης Χαμαλάκης υπήρξε από τις πιο ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας μας, φορώντας επί σειρά ετών την φανέλα της. Ο πατέρας του Βαγγέλης Χαμαλάκης αποτελούσε μέλος του Δ.Σ. για πολλά χρόνια. Ως φορό τιμής η ομάδα μας θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και στον αγώνα κόντρα στις Ασίτες θα φορέσει μαύρα περιβραχιόνια , όπως επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.»