Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Το «ντεζαβού» του προέδρου του Δ. Μανουσάκη με τον περιβόητο «νικητή 1» της κλήρωσης

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου ΕΠΣΗ αποφάσισε την διεξαγωγή ενός ακόμα προκριματικού αγώνα για την 3η φάση του θεσμού κάτι που σημαίνει ότι μία ομάδα θα παίξει δυο αγώνες σε αυτή την φάση. 

Αυτό έγινε προς αποκατάσταση του αριθμητικού πλαισίου έτσι ώστε να προκύπτουν ζευγάρια και να μην υπάρχει ομάδα που θα πάρει την πρόκριση χωρίς παιχνίδι.

Λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο πρόεδρος των Ασιτών Δημήτρης Μανουσάκης αναφέρθηκε στην προηγούμενη κλήρωση της σεζόν 2021-22 όπου για κακή τύχη της ομάδας του είχε παίξει δυο εκτός έδρας αγώνες με ΠΑΝΟΜ και Ανθεστίωνα και θέλησε να το τονίσει στην διοργανώτρια αρχή έτσι ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος των «λιονταριών» καθώς ήταν η πρώτη ομάδα που κληρώθηκε (δια χειρός προέδρου ΠΑΟΚρουσώνα Κώστα Μπουμάκη ο οποίος γύρισε πίσω και κοίταξε τον πρόεδρο των Ασιτών χαμογελώντας). Όλοι έμειναν άναυδοι και ιδίως ο κ. Μανουσάκης ο οποίος τα είχε με την τύχη του. Όπως ήταν φυσικό αυτό δημιούργησε ένα ευδιάθετο κλίμα στην κλήρωση από τους παρευρισκόμενους καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος το αντιμετώπισε χιουμοριστικά.

Τα ζευγάρια της φάσης των «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Θυμίζουμε ότι οι Ασίτες κληρώθηκαν να παίξουν σε προκριματικό αγώνα εκτός έδρας απέναντι στον Άγιο Δημήτριο, όπου το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 8 Μαρτίου τον ΑΟ Τυμπακίου!