Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακοπή στο Καστέλι με το σκορ στο 1-1 λόγω… κεραυνού!

Η συνέχεια σε μία από τις επόμενες ημέρες στο Δωριέας – Δίας

Είδαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Καστέλι ανάμεσα σε Δωριέα και Δία για 68 λεπτά με δύο γκολ, χαμένο πέναλτι, πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ένας κεραυνός και η συνεχείς βροχή οδήγησαν στην διακοπή του παιχνιδιού στο 68′ με αποτέλεσμα να μένουν 22 λεπτά που θα πραγματοποιηθούν όταν οριστεί εκ νέου η συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στα πρώτα τριάντα λεπτά ο Δωριέας είχε την κατοχή και τις μεγάλες ευκαιρίες με τον Πεχυνάκη να αστοχεί σε δύο τετ-α-τετ και τον Αουίντα να έχει και εκείνος μία καλή στιγμή, ενώ οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για ένα πέναλτι στον Αουίντα που δεν δόθηκε.

Στο 35′ ο Δίας έχασε την καλύτερη του στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Αποστολάκη να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του Δωριέα να αποσοβεί τον κίνδυνο και να κρατάει το 0-0, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά και το 0-0 έγινε μέσα σε ένα πεντάλεπτο 1-1!

Αρχικά στο 50′ ο Αουίντα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, όμως η απάντηση δεν άργησε να έρθει για τον Δία με τον Φιράνι δέκα λεπτά αργότερα!

Πριν μπουν τα δύο γκολ όμως ο Δίας έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει εκείνος το προβάδισμα καθώς στο 47′ όταν ο Κεγιαδάκης αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στην συνέχεια η βροχή δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων και το παιχνίδι οδηγήθηκε σε διακοπή όταν έπεσε ένα κεραυνός στο γήπεδο.

Πάνω από όλα η υγεία όλων και έτσι το παιχνίδι θα συνεχιστεί άλλη μέρα.

Συνθέσεις:

Δωριέας: Ζερβός, Ανδριανάκης, Βογιατζάκης (60′ Διμπυμπάκης), Μαζιτζής, Νικολακάκης, Σαϊτάκης (46′ Ζωγραφάκης), Χριστοδουλάκης, Αρίλντο, Αουίντα, Μαυρογιάννης (46′ Παπαδαντωνάκης), Πευχνάκης (46′ Ντραγκίτσι)

Δίας: Μπανασάκης, Κάββαλος, Χουρδάκης, Βιτσαράς, Γουργούλας, Λεμονιάς, Μπλεμένος, Αποστολάκης, Κεγιαδάκης, Τσιριντάνης, Φιράνι