Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλιανή – Ζαρός 3-3: Από ένα ημίχρονο σε ένα τρελό ματς στο Βενεράτο

Σε ένα εξαιρετικό ματς που έλαβε χώρα στο Βενεράτο, Παλιανή και Ζαρός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 για την 13η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες στο παιχνίδι με την Παλιανή του Φραγκίσκου Ποτηράκη να προηγείται με 2-0 και 3-1 στην αναμέτρηση και τον Ζαρό του Κώστα Παντζαρίδη να φτάνει στην ισοπαλία με σκόρερ τον Ξεκαρδάκη.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ζαϊμάκης με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Φιλιουδάκη και έγραψε το 1-0 για την Παλιανή.

Στο 25′ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, με τον Μπινιχάκη να παίρνει το ριμπάουντ μετά την πρώτη κεφαλιά του Σπινθουράκη στο δοκάρι και με ψύχραιμο τρόπο έγραψε το 2-0.

Στο 35′ ήρθε η αντίδραση από πλευράς Ζαρού, με τον Μανιαδάκη να μειώνει σε 2-1 με σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παλιανή πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Καστιγάκη να σκοράρει ξανά από στημένη φάση για το 3-1. Στιγμές αργότερα ο Καρούζος βρήκε “σίδερο” στην προσπάθεια του να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ζαρός ωστόσο δεν τα παράτησε και κατάφερε αρχικά να μειώσει σε 3-2 με τον Ξεκαρδάκη να αξιοποιεί την ασίστ του Λυκούδη και με κεφαλιά να βάζει στο “κόλπο” την ομάδα, ενώ στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την αποβολή του Καστιγάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ρίσκαρε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχε με τον Ξεκαρδάκη και πάλι να σκοράρει για το τελικό 3-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παλιανή διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση της αποβολής του Καστιγάκη στο 70ο λεπτό.

Παλιανή (Ποτηράκης): Δομοσίδης (70′ λ.τ Μαστραντωνάκης), , Καστιγάκης, Φουντουλάκης Χ., Τζερμιάς (77′ Ποτηράκης), Σπινθουράκης, Μπινιχάκης, Στρατιδάκης, Ζαίμάκης, Οικονομάκης Κ., Βιτσαράς (25′ λ.τ Καμπουράκης), Γκάγκας

Ζαρός (Παντζαρίδης):  Φιλιουδάκης, Σαριδάκης Κ., Καπετανάκης, Νικολαντωνάκης, Αλμπαντάκης Ε., Λυκούδης, Μανιαδάκης, Καρούζος (75′ Τζαγκαράκης), Λεμονάκης, Σαριδάκης Ν. (46′ Καλεμάκης), Ξεκαρδάκης