Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τύλισος – Ομόνοια Καλλιθέας 4-2: Νίκη για τους πρωτοπόρους σε ένα ματς με τέσσερα πέναλτι!

Η Τύλισος πανηγύρισε μία ακόμα νίκη μέσα στη σεζόν, επικρατώντας της Ομόνοια με 4-2 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τον Μιχελουδάκη να σκοράρει δις και τους Παπάζογλου – Αμαραντίδη να πετυχαίνουν από ένα, η Τύλισος επικράτησε 4-2 της Ομόνοιας στην έδρα της για την 14η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το αξιομνημόνευτο στο παιχνίδι, οι καταλογισμοί ούτε ενός, ούτε δύο… αλλά τέσσερα πέναλτι από τον διαιτητή Σκρεπετό.

Η Τύλισος “άνοιξε” το σκορ με τον Μιχελουδάκη από την άσπρη βούλα με πέναλτι που κέρδισε και ανέλαβε ο ίδιος.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μπαντούνα και έκαναν το 1-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από λάθος απόκρουση του Τσαχάκη.

Δέκα λεπτά αργότερα η Τύλισος  πήρε εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι του Μιχελουδάκη  και έκανε το 2-1, παράβαση την οποία κέρδισε ο Μανιουδής.

Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος είχε και πάλι γκολ καθώς ο Παπάζογλου μετά από έμμεσο έγραψε το 3-1 για την Τύλισο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Το προβάδισμα αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Τύλισο να κάνει την ανάλογη διαχείριση στη συνέχεια, όμως στα τελευταία λεπτά η Ομόνοια μπήκε ξανά στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στο 85΄ο Μπαντούνας με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους και έδωσε νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του ματς.

Στο 94′ ο Αμαραντίδης με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος έκανε το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για την Τύλισο.

Συνθέσεις:

Τύλισος: Τσαχάκης, Παπάζογλου, Ευριπίδου, Αεγυρούδης, Σαμαριτάκης, Ταβουλαρέας, Μαματζάκης, Μάτσα, Μιχελουδάκης, Μανιουδής, Αμαραντίδης

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης, Πολίτης, Σταυγιανουδάκης, Μπαφάκης, Φραγκιαδάκης, Γεωργαλής, Παπαδάκης, Κουρτελάκης, Βιολάκης, Μπαντούνας, Γούρλας