Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λ. Ευδαίμων: «Χωρίς τη βοήθεια του διαιτητή δεν θα χάναμε από την Τύλισο – Τους έδωσε και τρίτο πέναλτι για να μην τους αγχώσει»

Ο Λευτέρης Ευδαίμων έκανε λόγο για ευνοϊκή διαιτησία υπέρ της Τυλίσου στο μεταξύ τους παιχνίδι, χωρίς την οποία η ομάδα του δεν θα έχανε τον αγώνα.

Ο προπονητής της Ομόνοιας δήλωσε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από την Τύλισο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και έκανε λόγο για ευνοϊκή διαιτησία υπέρ των πρωτοπόρων του Ομίλου στην μεταξύ τους αναμέτρηση, κρίνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν γίνεται κάθε εβδομάδα να παραπονιούνται όλες οι ομάδες κι αυτό να μην το βλέπει κανείς. Σε 90′ παιχνίδι κυριαρχήσαμε με συνεχόμενες φάσεις στην αντίπαλη εστία κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου και της δίνονται τρία πέναλτι και ένα έμμεσο που είναι σαν να μας αφήνει με 10 παίκτες. Οι αντίπαλοι μας κάθονταν όλοι πίσω από την μπάλα μέχρι το 93′ γιατί ούτε με 10 παίκτες μπορούσαν να μας αντιμετωπίσουν και ο διαιτητής του έδωσε τρίτο πέναλτι για μην τους αγχώσει μην τυχόν και χάσουν βαθμούς. Για εμάς αυτό σίγουρα θεωρείται μεγάλη νίκη για την Τύλισο γιατί με την εικόνα που είχαμε και χωρίς του βοήθεια του διαιτητή δεν θα χάναμε. Και δεν φτάνει αυτό μας απέβαλε και παίκτες χωρίς να ξέρει τους προφανείς λόγους που το έκανε. Εγώ απλά θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουνε τόσο καιρό και για όλα αυτά που ανεχόμαστε κάθε Κυριακή και μένουμε συγκρατημένοι.»