Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντική νίκη για ΠΟΗ με “τεσσάρα” κόντρα στον ΕΓΟΗ!

Κέρδισε και ανέβηκε δύο θέσεις ο ΠΟΗ

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο ΠΟΗ με σκορ 4-1 κόντρα στον ΕΓΟΗ, την πρώτη του εντός έδρας στο πρωτάθλημα και μόλις δεύτερη γενικά στην σεζόν.

Η ομάδα του ΠΟΗ με αυτό το τρίποντο προσπέρασε και τον σημερινό της αντίπαλο αλλά και την Ομόνοια Καλλιθέας στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την πλευρά του ο ΕΓΟΗ δεν κατάφερε να κάνει κάτι πέρα από το να βάλει το γκολ της τιμής με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 4-1 από τον αντίπαλο του.

Ο ΠΟΗ φιλοξένησε τον ΕΓΟΗ στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και επικράτησε με σκορ 4-1 χάρις στα γκολ των Φουντουλάκη, Κουκουράκη (2) και Αλεβιζάκη, ενώ από πλευράς ΕΓΟΗ σκόραρε το γκολ της τιμής ο Βασσάλος.

Η ομάδα του ΠΟΗ “άνοιξε” το σκορ στο 25′ με τον Φουντουλάκη για να κάνει δύο τα τέρματα της λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Αλεβιζάκης και να οδηγήσει την ομάδα του προηγούμενη στο ημίχρονο με σκορ 2-0.

Στην επανάληψη παρά τις όποιες προσπάθειες του ΕΓΟΗ να επιστρέψει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού ο ΠΟΗ ήταν εκείνος που βρήκε δύο ακόμη τέρματα με τον Κουκουράκη στο 75′ και στο 80′ “σφραγίζοντας” ουσιαστικά τη νίκη του.

Το μόνο που κατάφερε ο ΕΓΟΗ ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Βασσάλο στο 82′ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τις δύο νίκες που έχει πάρει φέτος ο ΠΟΗ, τις έχει κάνει κόντρα στον ΕΓΟΗ.

Συνθέσεις:

ΠΟΗ: Γεναράκης, Χατζάκης, Μεγαλογιάννης, Στάμπουλος, Λιδοργινάκης, Φουντουλάκης, Αλεβιζάκης (90′ Κατσέλης), Τζιρίτας, Βασιλάκης, Κουκουράκης, Τσαγκαράκης (53′ Πρωτοπαπαδάκης – 73′ Κουκουλάκης)

ΕΓΟΗ: Στεφανάκης, Γκιοκέγια, Χουστουλάκης, Κοσμαδάκης, Πετρόπουλος, Βασσάλος, Κυριακάκης, Συμισακάκης (39′ Πρωτοψάλτης), Βασσάλος Κ. Π., Μουχαμετάι, Κενδριστάκης