Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Κόλλησε” στο μηδέν και δεν έφτασε στο τρίποντο ούτε με το Κερατσίνι ο ΑΟΑΝ!

Ισοπαλία χωρίς γκολ στο ΑΟΑΝ – Κερατσίνι

Φάσεις εκατέρωθεν αλλά κανένα τέρμα ήταν ο απολογισμός στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και το Κερατσίνι με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 5′ είδαμε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς και αυτή άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Κόκκα να κάνει το συρτό σουτ από δεξιά του ημικύκλιου της περιοχής με τον Κασσωτάκη να διώχνει την μπάλα!

Δέκα λεπτά αργότερα ο ΑΟΑΝ απάντησε στις καλές στιγμές με τον Μηνά να πλασάρει τον Καπούταγλη, όμως ο Πάππος έσωσε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 21′ Μαχμουτάι βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Κασσωτάκη, όμως ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ τον κέρδισε και διατήρησε το μηδέν.

Τρία λεπτά αργότερα ο Νοκάι έκανε ένα καλό σουτ με τον Καπούταγλη να αποκρούει.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και πάλι ο Νοκάι απείλησε, όμως αυτή την φορά το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο προσεκτικές και έτσι δεν είδαμε κάποια καλή στιγμή στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος άνηκε στην ΑΟΑΝ στο 68′ με τον Χύσι να σκοράρει μετά από σουτ του Πλουσή που κόντραρε και δικό του εύστοχο πλασέ, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 77′ ο Βύρης βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να αποκρούεται και πάλι από τον Κασσωτάκη.

Στο 84′ ο Χύσι δεν μπόρεσε να σκοράρει στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Πλουσή, με την προσπάθεια του να καταλήγει άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς με το 0-0 να μένει και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Συνθέσεις:

ΑΟΑΝ: Κασσωτάκης, Ζέλιος(65′ Πλουσής), Μιγκέλ, Δολαψάκης, Τσανάι, Χύσι, Φουκαράκης, Μποτέ, Μηνάς, Νοκάι (73′ Αλεξάκης), Μελισσόπουλος

Κερατσίνι: Καπούταγλης, Ματόντο, Χαρίτος, Ντούνιας, Νταγκουνάκης, Μενδρινός (75′ Βύρης), Μαχμουτάι (75′ Καλαμβόκης), Μουκίδης (66′ Κοντογιαννάτος), Κόκκας (90′ Σαούλιας), Σουβατζόγλου, Πάππος