Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Γιαλιτάκη για την Αγία Βαρβάρα!

Με δύο γκολ του Γιαλιτάκη στην επανάληψη τη νίκη η Αγία Βαρβάρα

Τι και αν πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ η Αγία Βαρβάρα βγήκε αποφασισμένη στην επανάληψη έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον Άγιο Δημήτριο που την έφερε στο -1 από την κορυφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γιαλιτάκης που με δύο δικά του τέρματα έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη.

Στο πρώτο μέρος τα αξιόλογα ήταν στο τέλος του καθώς στην αρχή δεν είδαμε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Παπαδάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τον Άγιο Δημήτριο στο 44′ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη η Αγία Βαρβάρα μπήκε πολύ δυνατά παρ’ ότι δέχθηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και γύρισε το παιχνίδι μέσα σε ένα δεκάλεπτο!

Αρχικά στο 48′ ο Γιαλιτάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής και πάλι με προβολή έκανε την ανατροπή για την Αγία Βαρβάρα και την έβαλε μπροστά στο σκορ, 2-1!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Αγία Βαρβάρα είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει διαφορά ασφαλείας, όμως ο Χατζηγεωργίου δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την Αγία Βαρβάρα να πανηγυρίζει την νίκη που της έδωσε τη δυνατότητα να μειώσει στον πόντο την διαφορά της από την πρωτοπόρο Τύλισο.

Συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Φωτάκης, Δουκιαντζάκης, Ανδρικάκης, Σιαπλαούρας, Σαϊτάκης, Γιαλιτάκης, Κουκλίδης, Χατζηγεωργίου, Χασουράκης, Σόρρα

Άγιος Δημήτριος: Σταματάκης, Κέσκος, Σαλούστρος, Χριστοφής, Παπουτσιδάκης Ι., Παπουτσιδάκης Α., Μπελαδάκης, Μιχαηλίδης, Παπαδάκης, Μανιαδής, Βαρούχας