Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μιχελάκης: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Εργοτέλη»

Να προσπαθήσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Εργοτέλη τόνισε στις δηλώσεις του στο Primesport.gr ο προπονητής του ΠΑΟ Δειλινών Μάνος Μιχελάκης.

Τα Δειλινά βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση (στην 17η θέση – ουραγοί), έχοντας γνωρίσει 8 συνεχόμενες ήττες και σίγουρα ψάχνουν τον τρόπο να αντιδράσουν έτσι ώστε να ανέβει το ηθικό της ομάδας και να παλέψουν ως το τέλος. 

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την Κυριακή τον Εργοτέλη στο γήπεδο των Καλεσσών, όπου στο αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολος είναι ο Μήτρου, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο Ορφανός ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Σίγουρη απουσία για τους «πράσινους» είναι ο Μάρθας ο οποίος θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους

Η δήλωση του Μάνου Μιχελάκη:

«Ο Εργοτέλης είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και ταλαντούχα παιδιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει. Θέλουμε τον κόσμο μας πιο κοντά στην ομάδα»