Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων – Ο στόχος δεν αλλάζει»

Μετά τις δύο νίκες στα ντέρμπι σειρά έχει το Λίντο για την Αγ. Βαρβάρα. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα του ΑΣΑΒ, καθώς και τις δηλώσεις του Γιώργου Φιολιτάκη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Χωρίς τους τραυματίες Κακουλάκη και Παπαγγελή  θα παραταχθεί απέναντι στο Λίντο στο γήπεδο της Τυλίσου, το μεσημέρι της Κυριακής η Αγία Βαρβάρα, με τον Γιώργο Φιολιτάκη να βρίσκεται σε αναμονή για την κατάσταση των παικτών που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα τραυματισμών από το ματς της Τετάρτης.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης μιλώντας στο Primesport.gr δήλωσε πως η ομάδα του θα έχει ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων απέναντι σε μία καλά δουλεμένη ομάδα που παίζει σωστό ποδόσφαιρο, ωστόσο τόνισε οι στόχοι της δεν αλλάζουν και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στα ίδια αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

“Μετά από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και μάλιστα μέσα σε τρεις μέρες έχουμε ακόμη ένα ματς υψηλών απαιτήσεων απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα η οποία παίζει καλό και σωστό ποδόσφαιρο. Ο δικός μας ο στόχος δεν αλλάζει και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με στόχο τη νίκη. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που έχουμε σαν ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.”