Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Απλαδά και Σεΐχ Αβράαμ επέστρεψε στις νίκες ο Ρούβας!

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Ρούβα, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ποσειδώνα στην Γέργερη για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην Γέργερη, με τον Ρούβα να διατηρεί την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι δύο εστίες δεν απειλήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Ποσειδώνα με τον Καουκάκη να σουτάρει άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ντέτσικας είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει δίχως να βρει στόχο.

Λίγο πριν την συμπλήρωση είκοσι λεπτών, η ομάδα της Γέργερης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Ηρακλή Απλαδά να βρίσκει δίχτυα στο 16ο λεπτό για το 1-0, έπειτα από ασίστ του Χριστοφοράκη, ο οποίος ένα λεπτό μετά είχε και χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει!

Στην συνέχεια, ο Ρούβας έχοντας το προβάδισμα έδωσε χώρο στον Ποσειδώνα, με την ομάδα του Νίκου Σουτζή να μην καταφέρνει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ζερβού.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το σκορ ημιχρόνου θα ήταν 1-0, ο Σεϊκ Αβραάμ είχε άλλη άποψη, και στο 43′ έπειτα από πάσα του Ντέτσικα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης.

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε τον Ποσειδώνα να έχει την κατοχή και να ψάχνει το γκολ, με τον Ρούβα να έχει σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει στην αντεπίθεση, με Χριστοφοράκη και Απλαδά να μη βρίσκουν διχτυα.

Από την πλευρά του Ποσειδώνα, δύο καλές στιγμές με τον Μαραθιανό δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, όμως ο έμπειρος επιθετικός βρήκε το γκολ που έψαχνε και στο 78′ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν αλλάξε κάτι, με τον Ρούβα να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη και να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρούβας (Ν. Τσερεβελάκης): Ζερβός Μιχ., Ζερβός, Μυρ., Ξημεράκγς, Πρίφτη, Απλαδάς, Τσατσάκης, Σεϊκ Αβράαμ (70′ Πρικάκης), Ντέτσικας, Βλάχος, Χριστοφοράκης (92′ Περογαμβράκης), Καλεμάκης

Ποσειδώνας (Ν. Σουτζής): Κασαπάκης, Δρίτσας (65′ Συμιανάκης), Ντελάκης, Νικηφόρος, Κοζυράκης, Βερούσι (90′ Κωνσταντάκης), Θεοδωράκης, Ασλαματζίδης (46′ Πλατοκούκης), Κυτσύκου (46′ Παππάς), Καουκάκης, Μαραθιανός