Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέλος από τις Ασίτες ο Ζαχαρίας Αναστασάκης!

Παρελθόν από τις Ασίτες ο Αναστασάκης

Τέλος από τον πάγκο των Ασιτών ο Ζαχαρίς Αναστασάκης, όπως γνωστοποίησε το σωματείο μέσω ανακοίνωσης του.

Η λύση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν κοινή συναινέσει μετά από πέντε χρόνια που βρισκόταν ο Αναστασάκης στα ηνία της ομάδας των Ασιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας Ζαχαρία Αναστασάκη.
Από κοινού λοιπόν πάρθηκε η απόφαση μετά από πέντε χρόνια που παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας μας και βάση της δύσκολης βαθμολογικής θέσης που έχει περιέλθει, όσο δύσκολη και να είναι αυτή η απόφαση και με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας ότι χρειάζεται να έρθει ένα νέο πρόσωπο που θα μπορέσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές να αντιστρέψουν την κατάσταση ούτος ώστε να την οδηγήσουν μακριά από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό.
Ο Ζαχαρίας ήταν είναι και θα εξακολουθήσει να είναι παιδί των Ασιτών και ότι και να πούμε για τον άνθρωπο και προπονητή θα είναι λίγο.
Ζαχαρία ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις ένας από εμάς. Καλή τύχη να έχεις στη ζωή σου και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.Στο ερχόμενο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριο η ομάδα μας θα έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Θοδωρή Σταματάκη.

Το Δ.Σ της ΑΕ Ασιτών