Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με αποστολή… ανάγκης στον Κρουσώνα οι Ασίτες

Για την Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, οι Ασίτες των χιλίων «προβλημάτων» πηγαίνουν στον Κρουσώνα για ν’ αναμετρηθούν με τον Άγιο Δημήτριο για την Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ (19:00).

Η αγωνιστική κάμψη δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα των Ασιτών, οι οποίες λίγα 24ωρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ζαχάρη Αναστασάκη, φιλοξενείται στον Κρουσώνα από τον Άγ. Δημήτριο για την Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με πληθώρα απουσιών.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός, Θοδωρής Σταματάκης δεν υπολογίζει τους Κάββαλο, Μ. Ρουμπάκη, Χαραλαμπάκη και Ζαρκαδούλα. Σε αυτούς προστίθενται οι Κοζορώνης και Μηναδάκης που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να δώσουν το παρών, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αποστολάκη, Ζ. Κοπιδάκη και Κ. Ρουμπάκη λόγω ιώσεων και μικροτραυματισμών.

Το έργο για τα «Λιοντάρια» όπως γίνεται κατανοητό, δυσκολεύει πολύ με τόσες απουσίες, ωστόσο υπάρχει πίστη πως θα έρθει η πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, όπως είναι ο Άγιος Δημήτριος, η οποία θα δώσει και την ψυχολογία που έχει ανάγκη ενόψει της συνέχειας.