Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μαραθιανός πήρε τη… μπουκιά από το στόμα των Ασιτών στις καθυστερήσεις (1-1)

Ποσειδώνας και Ασίτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι Ασίτες δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το Ατσαλένιο στο ντεμπούτο του Κώστα Παντζαρίδη στον πάγκο τους, μιας και ο Ζαχαρίας Μαραθιανός στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ισοφάρισε για τον Ποσειδώνα σε 1-1.

Μοναδική φάση στο πρώτο μέρος το γκολ στο παιχνίδι με τον Γκεγκόλλι στο 19′ να παραλαμβάνει την κάθετη πάσα του Λαμπράκη και με πλασέ νίκησε τον Αντωνιδάκη για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, εμφανώς καλύτερη η εικόνα του ματς με τον Ποσειδώνα να απειλεί με τους Πλατοκούκη, Καουκάκη και Περικλή Εμμανουήλ, ενώ οι Ασίτες είχαν τις ευκαιρίες τους, τις οποίες όμως σπατάλησαν με τους Γκεγκόλλι, Κοτζαδάκη και Σταματάκη.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι Ασίτες θα φύγουν με πολύτιμο διπλό από την έδρα του Ποσειδώνα ο Μαραθιανός είχε διαφορετική άποψη και μετά από στημένη φάση έγραψε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Δρίτσας (55′ Καπιζιώνης), Καουκάκης, Πλατοκούκης (82′ Κωνσταντάκης), Κοζυράκης, Βερούσι, Θεοδωράκης, Ασλαματζίδης (55′ Παππάς), Ντελάκης (82′ Συμιανάκης), Κυτσύκου, Μαραθιανός

Ασίτες: Φουντουλάκης, Μανωλιτσάκης, Λαμπράκης, Ρουμπάκης, Λιανδράκης, Σταματάκης, Γιαννακόπουλος (60′ Koπιδάκης Γ.), Κοτζαδάκης, Κοπιδάκης, Μηναδάκης (75′ Αναστασάκης), Γκεγκόλλι (87′ Μανουσάκης)