Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο δυνατό φιλικό για Πόρο με Ηρόδοτο

Ένα ακόμα φιλικό με ομάδα από την Super League 2 αναμένεται να πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πόρος με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στη Ν. Αλικαρνασσό.

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στο Βουζουνεράκειο στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΙ με 1-2, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ακόμα ομάδα από ανώτερη κατηγορία τον Ηρόδοτο, το οποίο θα είναι το πρώτο του νέου τεχνικού των “κυανόλευκων” της Ν. Αλικαρνασσού, Θώμα Στράτου στον πάγκο της ομάδας.

Την Τετάρτη λοιπόν θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Ηροδότου, σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 5 μ.μ.

Ακολουθεί η ενημέρωση του Πόρου:

ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΜΑΔΑ SUPER LEAGUE 2, ΝΕΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΠΟΡΟ ΜΕ ΗΡΟΔΟΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ

Η εικόνα των “μπλε” και στην Ιεράπετρα την περασμένη Παρασκευή (23/09) σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους του συλλόγου. Πρώτη φιλική νίκη με ομάδα Super League 2, νέο πολύ δυνατό τεστ για Πόρο με Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό. Η επικράτηση επί του ΟΦΙ (1-2) ήταν η παρθενική με αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας για τους “μπλε” οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία αλλά και αντιπαρέταξαν δύναμη στη δύναμη και… τσαμπουκά, στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποιώντας παρά τη δυναμικότητα των γηπεδούχων στην πρόβα τζενεράλε τους πριν το Κύπελλο και τα εμπόδια που προέκυψαν παλικαρίσια εμφάνιση μέσα στη βροχή.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του το Σαββατοκύριακο (24-25/09) και από την Δευτέρα το απόγευμα (26/09) άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις στο “Ικάριο”. Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ο Πόρος φιλοξενείται από τον… γείτονα Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, σ’ ένα ακόμη φιλικό που οι “μπλε” θα μετρήσουν δυνάμεις με μια ακόμη ομάδα Super League 2 από την Κρήτη.