Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Super League 2: Διπλή καταγγελία σύμβασης και επικοινωνιακός αναβρασμός στο ΔΣ

Έντονο από κάθε άποψη ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 που έγινε την Τετάρτη (1/3).

Σε βαρύ κλίμα λόγω της εθνικής τραγωδίας με την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2. Σε αυτό υπήρξαν πολλές διαφωνίες, εντάσεις αλλά και εξελίξεις που φαίνεται πως μάλλον ήταν προδιαγεγραμμένες.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος οδηγήθηκε σε παραίτηση από την προεδρία καθώς όπως μεταφέρθηκε από την ειδική επιτροπή, αυτό ήταν… προαπαιτούμενο από πλευράς Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η κατηγορία, μετά το πετσόκομμα από τα έσοδα του στοιχήματος.

Είναι παράδοξο πάντως το γεγονός ότι οι ομάδες συμφώνησαν στην παραίτηση Λεουτσάκου, αλλά και στην επανεκκίνηση πρωταθλήματος δίχως να έχουν πάρει τίποτε αυτά που διεκδικούσαν!

Δεν έλαβαν παρά μόνο αόριστες υποσχέσεις που μετέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού μέσω του Ροκάκη των Χανίων και πλέον μένει να φανεί εάν όντως δοθούν τα περίπου 120.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ, που δεσμεύτηκε ο ισχυρός άνδρας της Κρητικής ΠΑΕ.

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης (1/3) υπήρξε και καταγγελία της σύμβασης τόσο από την ΕΡΤ αλλά κι από την Betsson, βασικό χορηγό της SL2, λόγω της αναστολής της δράσης κάτι που δρομολόγησε τα όσα ακολούθησαν στο εξάωρο και γεμάτο ένταση ΔΣ, όπου επικράτησε αναβρασμός, χωρίς να λείπουν μάλιστα και οι πολιτικές παρεμβάσεις.

 

ΠΗΓΗ: MIKRILIGA.COM