Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση με ανατροπή για τον Ποσειδώνα

Στην επόμενη φάση ο Ποσειδώνας – Κέρδισε με ανατροπή και άφησε εκτός συνέχειας την Αγία Βαρβάρα

Την νίκη – πρόκριση με σκορ 1-2 πανηγύρισε ο Ποσειδώνας κόντρα στην Αγία Βαρβάρα στο γήπεδο της Τυλίσου στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως μέσα σε δέκα λεπτά ο Ποσειδώνας έβγαλε αντίδραση, υπερασπίστηκε τον ρόλο του φαβορί, που είχε πριν την έναρξη του παιχνιδιού λόγω της διαφοράς κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι εκείνος που συνεχίζει την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Εμμανουήλ Περικλής και Πλατοκούκης, ενώ την Αγία Βαρβάρα είχε βάλει προσωρινά μπροστά στο σκορ ο Σόρρα.

Στο πρώτο μέρος παρά τις όποιες ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν είδαμε κάποιο γκολ και έτσι το 0-0 έμεινε και ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη αυτό άλλαξε με το παιχνίδι να ανοίγει και να μας δίνει μεγάλες συγκινήσεις.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να “ανοίξει” το σκορ με τον Σόρρα με σουτ εκτός περιοχής!

Ο Ποσειδώνας στην συνέχεια πίεσε και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Εμμανουήλ Περικλής στο 75′ με σουτ εκτός περιοχής και φτάνοντας στην ολική ανατροπή με σκόρερ τον Πλατοκούκη και πάλι με μακρινό σουτ στο 85′!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα ο Ποσειδώνας να πανηγυρίσει την νίκη – πρόκριση και η Αγία Βαρβάρα να κρατάει τα καλά στοιχεία που έβγαλε από το ματς και να στρέφεται πλέον στον στόχο του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Ανδρικάκης, Δουκιαντζάκης, Καμπάνης ( 65′ Καλαϊτζάκης – 85′ Στεφανάκης), Καρακωνσταντάκης (65′ Μαρής), Παπαδομιχελάκης, Κουκλίδης, Σόρα, Χασουράκης, Γιαλιτάκης (85′ Πίτσος), Χατζηγεωργίου

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Νικηφόρος, Ντελάκης, Πλατοκούκης, Βερούσι, Δρίτσας (65′ Μαραθιανός), Εμμανουήλ (90′ Λαδομένος), Καπιζιώνης (80′ Ασλαματζίδης), Μπάλλας (46′ Καουκάκης), Συμιανάκης (65′ Θεοδωράκης), Παππάς