Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση στα πέναλτι για τον ΟΦΙ στην Λευκάδα

Ο ΟΦΙ έστω και μέσω της “άσπρης βούλας” ξεπέρασε το εμπόδιο του Τηλυκράτη και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας της ομάδας της Λευκάδας με 4-5 στην διαδικασία των πέναλτι με την κανονική διάρκεια όπως και την παράταση να λήγει ισόπαλη με σκορ 1-1.

Ο Μούλερ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΙ με ωραίο αριστερό σουτ στο 52′, ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση του Τηλυκράτη που ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκουντρουμπή στο 62′.

Στα εναπομείναντα λεπτά της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης δεν υπήρξε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα, ο αγώνας να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Εκεί ο Κυρίτσης έβαλε το… χεράκι του ώστε ο ΟΦΙ να πάρει την πρόκριση, αποκρούοντας το πέναλτι του Κατσή, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη ήταν απόλυτα εύστοχοι, από τα 11 βήματα.

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Τακίδης, Τόσκα, Νιφορόπουλος (79′ Περιστέρης), Σκιαδάς, Γκουντρουμπής (109′ Κατσής), Ζδράβος, Σοροβός (56′ Σουλεϊμάν).

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου (85′ Παπαδάκης), Ζήσης (113′ Βιβάνκο), Ντέτλερ, Καλλιτσουνάκης (59′ Ίτσιος), Μηλιώτης (61′ Μπλανκ Καζάου), Αντερέγκεν, Βουό (85′ Κατάλντι), Μούλερ, Τσορνομάζ.