Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χ»αμένοι και οι δύο στα Μάλια!

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στα Μάλια, ΠΑΝΟΜ και Ασίτες έμειναν στο 2-2 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ!

Δυναμικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με την συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον «συνήθη ύποπτο» Γιώργο Κοτζαδάκη να βρίσκει δίχτυα για ακόμα μία φόρα στο σεζόν, κάνοντας το 0-1!

Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους βρήκε τον ΠΑΝΟΜ να προσπαθεί να βρει τους χώρους να απειλήσει, ώστε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας μάλιστα μία καλή στιγμή με τον Πάουλο Γκέκα, ενώ οι Ασίτες μετά το γκολ περιορίστηκαν, ωστόσο το 0-1 παρέμεινε και στην ανάπαυλα.

Τελείως διαφορετικός ο ΠΑΝΟΜ στο δεύτερο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας μία επική ανατροπή σε διάστημα τεσσάρων λεπτών! 

Αρχικά, στο 50ο λεπτό ο Μαυρίδης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Χαραλαμπάκη για το 1–1, ενώ στιγμές αργότερα, στο 54′ ο Κουσίδης εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην περιοχή των Ασιτών και σκόραρε, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του!

Ωστόσο οι Ασίτες δεν παράτησαν το παιχνίδι, και στο 66ο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Μαυρίδη άθελα του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-2!

Μέχρι την λήξη της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι άλλο, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το 2-2 να είναι το τελικό σκορ, κάτι που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, ειδικά τις Ασίτες που βρίσκονται στις επικίνδυνες θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΟΜ (Μ. Κατσούλης): Κανετάκης, Ρούκα, Λυπίτκας, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Τζανάκης, Γκέκα Α., Κουσίδης, Νίκολλι, Γκέκα Π.

Ασίτες (Κ. Παντζαρίδης): Χαραλαμπάκης, Λαδιανός, Ρουμπάκης, Κοζορώνης, Λιανδράκης, Γιαννακόπουλος, Κοτζαδάκης, Κοπιδάκης, Ζαρκαδούλας, Σταματάκης, Μηναδάκης