Μετά από 26 παιχνίδια ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 9η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League και ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι της σεζόν πριν μπει στα πλέϊ άουτ καταγράφοντας θετικά και αρνητικά στοιχεία.
Σε ότι έχει να κάνει την παραγωγή τερμάτων επιθετικά ο ΟΦΗ σημείωσε συνολικά 23 γκολ σε 26 ματς μια επίδοση όχι και τόσο καλή που τον κατατάσσει στο σύνολο στην 10η θέση ανάμεσα στις 14 ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ τα οκτώ γκολ που δέχθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς τσαλάκωσαν και την βελτιωμένη εικόνα που είχε αμυντικά στον δεύτερο γύρο.
Ο ΟΦΗ δέχθηκε 38 συνολικά τέρματα σε 26 ματς και ισοβαθμεί στην 11η θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Βόλο, τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό.
Μεγάλη πληγή για τον φετινό ΟΦΗ αποτέλεσε η έδρα του στην οποία κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 10 πόντους έχοντας την χειρότερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα μέσα στο “σπίτι” του μαζί με την Λαμία, Μάλιστα σκόραρε σε 26 ματς μέσα στο Γεντί Κουλέ μόλις 6 τέρματα την ίδια ώρα που η εστία του εντός έδρας παραβιάστηκε 13 φορές την κανονική περίοδο.
Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε 7ος στις τελικές προσπάθειες με 293, 7ος στα γκολ ανα τελικές προσπάθειες, 2ος στα σουτ εντός , και 7ος στα σουτ εκτός, 8ος στις κεφαλιές με 43, και 4ος στις ασίστ με 24.
Η κρητική ομάδα σε ότι αφορά τις πάσες τερμάτισε στην 8η θέση στην κανονική περίοδο με 1.096 πάσες, ενώ ήταν 11η στα λάθη με συνολικά 1042, 6η στα κλεψίματα με 638, 5η στις επεμβάσεις με 443, 12η στα φάουλ κατά με 358, και 3η στα φάουλ υπέρ με 421.
Ο ΟΦΗ κέρδισε μόλις ένα πέναλτι σε 26 αγωνιστικές και βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με την Λαμία, τον Παναιτωλικό, τον Ολυμπιακό, και τον Παναθηναϊκό που και αυτοί βρέθηκαν μόλις μια φορά στην άσπρη βούλα.
Η ομάδα του Β. Νταμπράουσκας τερμάτισε 7η στις χαμένες ευκαιρίες με συνολικά 15, ενώ είχε 5 δοκάρια, και δέχθηκε 50 συνολικά κίτρινες κάρτες στα 26 ματς και δεν δέχθηκε καμία απευθείας κόκκινη.
Αναλυτικά τα ομαδικά στατιστικά του ΟΦΗ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: