Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν βρήκαν γκολ και συνεχίζουν να βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο οι Ασίτες

Ασίτες και Ρούβας έμειναν στο 0-0 για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν βολεύει τις Ασίτες, που αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με τον Ρούβα, με την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει πολύ από εδώ και στο εξής με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος.

Φτωχό σε ευκαιρίες το παιχνίδι, με τις Ασίτες που το ήθελαν περισσότερο από τον Ρούβα, να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ με τους Κοτζαδάκη και Κοζορώνη στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Ο Ρούβας πέρα από την φάση του Χριστοφοράκη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Χαραλαμπάκη που είχε ρόλο θεατή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Κώστα Παντζαρίδη προσπάθησε να βρει το πολυπόθητο για εκείνο γκολ της νίκης, όμως και πάλι οι Λαδιανός και Κοτζαδάκης δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους.

Ασίτες (Κ. Παντζαρίδης): Χαραλαμπάκης, Λαδιανός (85′ Λαδιάνος), Ζαρκαδούλας, Ρουμπάκης, Κοζορώνης, Γιαννακόπουλος, Κοτζαδάκης, Κοπιδάκης, Σταματάκης, Γκεγκόλλι, Λιανδράκης (46′ Μανωλιτσάκης)

Ρούβας (Ν. Τσερεβελάκης): Ζερβός Μιχ., Ζερβός Μυρ., Πρίφτη, Καλεμάκης, Απλαδάς, Σεϊκ Εμπραχίμ, Περογαμβρακης, Τσατσάκης, Ντέτσικας, Ξημεράκης, Χριστοφοράκης