Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα με πέντε γκολ, τρία δοκάρια και νικητή τον ΠΑΟΚρουσώνα, 3-2 τον Ποσειδώνα

Ο ΠΑΟΚρουσώνα στάθηκε σοβαρός απέναντι στον Ποσειδώνα και κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του, με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ!

Ο Ποσειδώνας στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε προσηλωμένος στο τακτικό πλάνο του μέχρι το 35ο λεπτό. Από εκεί και έπειτα οι Κρουσανιώτες δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν. 

Στο 43′ ο Μεταξάκης πήρε την μπάλα από τα πλάγια και με ωραία προσπάθεια έφτασε έως το ύψος της μεγάλης περιοχής, ζύγισε το πόδι του και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κασαπάκη, ανοίγοντας το σκορ, για το 1-0. Στο 70′ ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Ποσειδώνα. Η ωραία συνεργασία των Παπά-Θεοδωράκη και το σπάσιμο για τον Καουκάκη, ο τελευταίος με πανέμορφο πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στο 77′ ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς ξανά στα μέτρα του όπως και το σκορ. Ο Γαρεφαλάκης έβγαλε πολύ καλή σέντρα μέσα στην περιοχή, με τον Μεμοτσέλα να έρχεται με φόρα και με κεφαλιά να την καρφώνει στα δίχτυα για το 2-1. Στο 83′ ο Θεοδωράκης ανέτρεψε τον Μεταξάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Κουράκης ανέλαβε την εκτέλεση, όπου ήταν εύστοχος και έγραψε το 3-1. Το τελικό 3-2, διαμορφώθηκε στο 90′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καουκάκη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Δυο φορές σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κασαπάκη ο Μεμοτσέλα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε προσπάθεια του Μαραθιανού από πλευράς Ποσειδώνα. Γενικά η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, όπου θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Βλαχάκης, Κανδυλάκης, Σηφάκης, Μεταξάκης, Στεφανάκης, Παπαδιός, Τριάντης (83′ Ρογδάκης) , Ανωγειανάκης (75′ Μαγάκης), Κουράκης (87′ Μπορμπουδάκης), Μεμοτσέλα, Γαρεφαλάκης (83′ Μουζιούρας)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Σουτζής): Κασαπάκης, Βερούσι (65′ λ.τρ. Θεοδωράκης), Παππάς (85′ Μπάλλας) , Ντελάκης, Νικηφόρος, Καπιζιώνης (75′ Δρίτσας), Ασλαμαντζίδης (85′ Συμιανάκης), Πλατοκούκης, Καουκάκης, Κοζυράκης, Μαραθιανός