Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτεπάγγελτη διαδικασία κατά του Ραύκου για την παράβαση στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας!

Αυτεπάγγελτη διαδικασία κατά του Ραύκου για την παράβαση στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας!

Ο Ραύκος υποδέχθηκε το Άλογο Μαλεβιζίου την Κυριακή (19/3) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΗ και λίγο πριν την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου του παιχνιδιού η ομάδα του Μαλεβιζίου ζήτησε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Μάτσα, να κάνει έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Έτσι ο διαιτητής προχώρησε στον έλεγχο, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλύφθηκε ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παύλος Τζανακάκης, αλλά κάποιος άλλος που χρησιμοποίησε το δελτίο του.

Έτσι παρά το γεγονός ότι το Άλογο ανέφερε ότι δεν προχώρησε σε ένσταση, ενεργοποιήθηκε αυτεπάγγελτα η διαδικασία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ από την στιγμή που αναγράφτηκε στο φύλλο αγώνος η παράβαση.

Μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις οι “καμπάνες” είναι ιδιαίτερα βαριές, καθώς όπως αναγράφει ο ΚΑΠ, η υπαίτια ομάδα χάνει το ματς με 3-0 άνευ αγώνος και της αφαιρούνται 3 βαθμοί, ο παραβάτης ποδοσφαιριστής εφόσον διαπιστωθεί η ταυτότητά του τιμωρείται με αποκλεισμό δύο ετών, ο εκπρόσωπος της ομάδας που αναφέρεται στο φ.α. τιμωρείται με αποκλεισμό δύο ετών και ο προπονητής με αποκλεισμό για τουλάχιστον δύο έτη!

Όπως συμπεραίνει κανείς, πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση γι’ αυτό και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ δεν την αφήνει στην τύχη της και έχει καλέσει σε απολογία Ραύκο και Άλογο Μαλεβιζίου, όπως και τον ποδοσφαιριστή Παύλο Τζανακάκη.