Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιωτάκης: «Έχουμε την ικανότητα και την εμπειρία για να μην κινδυνέψει ο Αλμυρός»

Για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας αλλά και την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, μίλησε στο Primesport.gr ο τερματοφύλακας του Αλμυρού Γιώργος Χανιωτάκης.

Ο 28χρονος πορτιέρο της ομάδας του Γαζίου ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο, ούτε ακόμα και για το ποιες ομάδες θα παλέψουν για παραμονή, με την ομάδα ναι μεν να βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά σε δύσκολη θέση. 

Ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας υπογράμμισε ότι έχουν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας, όπου ξεκάθαρος στόχος τους είναι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν τιμάει κανέναν στην ομάδα να βρίσκεται ο Αλμυρός να μάχεται για την παραμονή και ως ομάδα έχουν την εμπειρία και την ικανότητα για να βγάλουν από την δύσκολη θέση τον σύλλογο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χανιωτάκη στο Primesport.gr:

«Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο σχεδόν όλες οι ομάδες ήταν κοντά στο μεγαλύτερο μέρος του, οπότε δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ξεκάθαρο φαβορί, ούτε για τον τίτλο, ούτε για το ποιοι θα παλέψουν για την σωτηρία.

Η ομάδα μας δυστυχώς τα τελευταία τρία παιχνίδια και αναφέρομαι σε αυτά διότι πλέον ξεκαθάρισε λίγο η κατάσταση, μας έκανε να κοιτάμε μόνο την γραμμή του υποβιβασμού και τίποτε άλλο, πράγμα που δεν τιμά ούτε αξίζει στον Αλμυρό.

Αυτό σημαίνει πως είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό καθώς πλέον δεν έχουμε περιθώρια για πολλές βαθμολογικές απώλειες.

Έτσι την Κυριακή θα πάμε σε μία δύσκολη έδρα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε πάνω από την επικίνδυνη γραμμή αυτή τη στιγμή και θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Είναι στο χέρι μας να το κάνουμε και πιστεύω πως έχουμε την ικανότητα και την εμπειρία να το διαχειριστούμε και να το καταφέρουμε»