Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Μέμμος: «Εδώ που έχουμε φτάσει δεν αρκεί μόνο η πίστη – Φυσικά και μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα»

Για την μάχη που δίνει ο Πόρος για την σωτηρία του και το παιχνίδι «τελικό» με το Κερατσίνι μίλησε στο Primesport.gr ο Γιώργος Μέμμος.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός των “μπλε” δήλωσε πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα για την ομάδα του, δεν αρκεί να υπάρχει μόνο πίστη, αλλά εκείνος και οι συμπαίκτες του να βγάλουν την προσωπικότητα τους και τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, ούτως ώστε να κρατήσουν τον Πόρο στην κατηγορία, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κερατσίνι, που έχει χαρακτήρα «τελικού» για εκείνους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καλώς ή κακώς εκεί που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν φτάνει να υπάρχει μόνο πίστη, αλλά ο καθένας να βγάλει την προσωπικότητα του και τον ποδοσφαιρικό του εγωισμό μέσα στο γήπεδο για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Φυσικά και μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα. Έχουν μείνει έξι παιχνίδια, έξι «τελικοί» στους οποίους επιβάλλεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλοι γνωρίζουμε πόσο κομβικής σημασίας είναι το παιχνίδι αυτό με το Κερατσίνι, πάμε σε μία δύσκολη έδρα με δεδομένο ότι αν το χάσουμε, θα λιγοστέψουν οι πιθανότητες παραμονής μας στην κατηγορία. Παρ’όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω τραυματισμών και καρτών και το γεγονός ότι θα λείψουν πολλοί παίκτες, θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στη νίκη.»