Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό Αετός και Δίας στα Ανώγεια

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αετός Ανωγείων και Δίας, οι οποίοι έμειναν στο 1-1 για την 1η αγωνιστική του τρίτου γύρου του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθούν να απειλήσουν με αξιώσεις τις εστίες των Μπανασάκη και Σκουραδάκη, κάτι το οποίο όμως δεν κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0, ενώ λίγο πριν την λήξη των 45 λεπτών ο Κεφαλογιάννης είχε μία καλή στιγμή για τον Αετό.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στα Ανώγεια, ο Δίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με προβολή του Αποστολάκη μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 0-1 στο 55′!

Ο Αετός όμως έψαξε κατευθείαν την ισοφάριση, ασκώντας πίεση στα καρέ του Δία, κάτι που απέφερε καρπούς, καθώς στο 70ο λεπτό ο Χανιωτάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Παναγιώτη Λαδουκάκη!

Εντέλει το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες όπως και στο πρώτο ματς μεταξύ τους φέτος τον περασμένο Δεκέμβριο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Ανωγείων (Π. Λαδουκάκης): Σκουραδάκης, Κονιός, Δεληγιαννάκης, Χανιωτάκης, Αγγελής, Κανταρτζής, Κεφαλογιάννης Α., Κεφαλογιάννης Ε. Κερκέζος, Κολιοραδάκης, Κρητικός

Δίας (Στ. Αλνασάν):  Μπανασάκης, Βιτσαράς, Χουρδάκης, Ρουμελιώτης, Κυπαράκης, Μπορμπουδάκης, Αποστολάκης, Μπλεμένος, Λεμονιάς, Τσιριντάνης, Παγωνάκης