Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Είχε γκολ αλλά όχι και νικητή το παιχνίδι στην Ελιά!

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στην Ελιά

Από ένα γκολ και έναν βαθμό πήραν Ρωμανός και Δαμάστα στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελιά.

Τα γκολ πέτυχαν οι Βιτώρος και Αποστολάκης, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σαβουιδάκη μετά το γκολ της ισοφάρισης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες με κορυφαία να είναι το δοκάρι του Βιτώρου στο 25′ και έτσι το 0-0 έμεινε ως αποτέλεσμα στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και είδαμε δύο γκολ, αποβολή και αρκετή δράση.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η ομάδα της Ελιάς πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Μόντι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βιτώρος!

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα καταλήξει στον Ρωμανό ήρθε ο Αποστολάκης στο 89′ και έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το 1-1 ακολούθησε ένταση και ο Ρωμανός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Σαβουιδάκη με τον Ανυφαντάκη να καλείται να υπερασπιστεί στα εναπομείναντα λεπτά την εστία της ομάδας του καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους και τα κατάφερε περίφημα γιατί το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην σύρραξη που προκλήθηκε αποβλήθηκε και ο προπονητής της Δαμάστας, Δημήτρης Κόκκινος.

Συνθέσεις:

Ρωμανός: Σαβουιδάκης, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Πααχάκης, Κρανιωτάκης (88′ Κιουπάκης), Μαυρομάτης (88′ Παπαδάκης), Χαλιλάι, Γιακουμάκης, Νοδαράκης (88′ Κώτσης), Βιτώρος (65′ Παρτάλης), Λαζανάκης (65′ Ζαμίδης)

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Κοκορέλιας (65′ Αποστολάκης), Σερλιδάκης (80′ Χαραλαμπάκης), Κόκκινος, Κουτσοποδιώτης (80′ Μυφτάρι), Τζουβάρας, Κοσμάς (65′ Ρουμπάκης), Μηλιαράκης (85′ Τσιντάρης), Πεταλάκης, Κλαπάκης, Ταμπάκης