Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Μαγικό” παιχνίδι με έντεκα γκολ και νικητή τον Ποσειδώνα στην Τύλισο!

Επιστροφή στις νίκες με οκτάρα για τον Ποσειδώνα

Εμφατική επιστροφή στα τρίποντα για τον Ποσειδώνα, ο οποίος επικράτησε με σκορ 8-3 των Δειλινών στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη με τρία τέρματα, ενώ στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ξέφρενος ρυθμός με αποτέλεσμα στο τέλος να σημειωθούν έντεκα τέρματα στο σύνολο για να διαμορφωθεί το τελικό 8-3!

Άξιο αναφοράς είναι ότι δύο παίκτες του Ποσειδώνα σημείωσαν χατ-τρικ σε ένα παιχνίδι, οι Καουκάκης και Περικλής Εμμανουήλ, με τον τελευταίο μάλιστα να περνάει στο ματς ως αλλαγή!

Ο Ποσειδώνας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και θέλησε να “καθαρίσει” από την αρχή την αναμέτρηση όπως και έκανε στην πράξη!

Αρχικά ο Καουκάκης έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 7′, ενώ λίγο αργότερα ο Μαραθιανός έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ποσειδώνας βρήκε και τρίτο τέρμα με σκόρερ και πάλι τον Καουκάκη και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 3-0 καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα.

Τα γκολ για τον Ποσειδώνα δεν σταμάτησαν και στην επανάληψη καθώς σκόραραν επίσης οι Λαδομένος και Περικλής Εμμανουήλ, που έκανε χατ-τρικ καθώς και ο Καουκάκης, ο οποίος έκανε επίσης χατ-τρικ, όμως στο δεύτερο μέρος βρήκε τρεις φορές δίχτυα και η ομάδα των Δειλινών, με τους Πασσά, Λαυρεντίου και Ροβιθάκη μειώνοντας σε 4-1, 5-2 και 7-3 αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 8-3.

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης (82′ Λαμπάκης), Νικηφόρος, Πλατοκούκης (46′ Μαυράκης), Αλσαματζίδης (46′ Δρίτσας), Βερούσι, Καουκάκης, Καπιζιώνης, Κοζυράκης, Θεοδωράκης (65′ Εμμανουήλ), Μαραθιανός, Παππάς (46′ Λαδομένος)

Δειλινά: Θεοδωράκης, Χασουράκης, Αλουσάι (80′ Παναγώπουλος), Αράπογλου (55′ Νικητόπουλος), Μαθιουλάκης (55′ Δρακωνάκης), Μιχελάκης, Πασσάς, Λαυρεντίου, Ρεμούνδος (46′ Στοιχείος), Ροβιθάκης, Κανάκης