Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άμα δε σε θέλει… δε σε θέλει

Σουτ που κοντράρει και πάει στο “Γ”, αυτογκόλ για… blooper και δύο δοκάρια συνετέλεσαν για να ηττηθεί η Επισκοπή από την Αγ. Παρασκευή στο “ΔΑΚ Γάλλου” το απόγευμα της Κυριακής.

Με την τύχη της θα πρέπει να τα… βάζει η Επισκοπή για την ήττα στο παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή με σκορ 2-3 για την 10η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η “Santa” όπως είναι το προσωνύμιο της Αγίας Παρασκευής έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Ρέθυμνο, όμως για να συμβεί αυτό έπρεπε και η τύχη να γυρίσει την πλάτη της στο συγκρότημα του Μάρκου Στεφανίδη.

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους προήλθε μετά από κόντρα σε σουτ του Καραγιάννη, με τη μπάλα να πηγαίνει σε ένα σημείο που όχι μόνο ο Γιαγκιόζης, αλλά κανένας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 25′ η προσπάθεια του Κάμερον βρήκε “σίδερο”, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει ένα ακόμη δοκάρι στο ματς με δυνατό σουτ στο 60′.

Ωστόσο στιγμιότυπο της αναμέτρησης αποτελεί δικαιωματικά το αυτογκόλ για… blooper από τον Μέτα, με την μπάλα να χτυπά στο πρόσωπο του μετά από προβολή του Μίχου και να καταλήγει στα δίχτυα, σε μία πολύ άτυχη στιγμή για τον νεαρό αμυντικό της Επισκοπής

Για να λέμε όμως και τα πράγματα με το όνομα τους, η τύχη βοηθάει τους… τολμηρούς, με τους παίκτες του Μίλτου Γκόφα, παρότι κανείς θα περίμενε να έχουν στερέψει από δυνάμεις μετά την επιστροφή της Επισκοπής στο ματς για το 2-2, να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις με τον Στυλιανόπουλο για το τελικό 2-3.