Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνετος στην πρεμιέρα ο Ζαρός

Ο Ζαρός επικράτησε χωρίς πρόβλημα 5-0 του Παναθηναϊκού Ηρακλείου.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν την κυριαρχία τους και έφτασαν άνετα στο «τρίποντο», με τους φιλοξενούμενους να μην είναι ανταγωνιστικοί, καθώς παρατάχτηκαν με σημαντικές απουσίες.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2’ ο Κοτζαδάκης έβαλε την ομάδα του στη θέση του… οδηγού. Στο 8’, μάλιστα, ο Κλαπάκης «έγραψε» το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στο σύνολο του Φάνη Χαλκιαδάκη.

Πριν λήξει το πρώτο μέρος, εξάλλου, και συγκεκριμένα στο 44’, ο Ξεκαρδάκης πέτυχε το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Μποζατζίδης έκανε το 4-0. Στο δεύτερο μέρος οι νικητές… κατέβασαν ταχύτητα, αλλά στο 75’ ο Λεμονάκης σκόραρε κι αυτός για το 5-0, που έμεινε μέχρι το τέλος.  

Ζαρός: Λιουδάκης, Γιατρομανωλάκης (73’ Καλεμάκης), Αλμπαντάκης Εφρ., Σαριδάκης, Κοκορέλιας,  Κλαπάκης, Κοτζαδάκης (46’ Λεμονάκης), Καπιζιώνης, Μποζατζίδης, Λυκούδης (70’ Παπαδοβασιλάκης), Ξεκαρδάκης. 

ΠΟΗ: Ράδοβιτς, Σελαμάι, Παππάς, Κορνελάκης, Σιαπλαούρας, Φουντουλάκης, Τιγγίρης, Τζιρίτας, Χαϊντίνι (70’ Σταθάκης), Κακουλάκης (70’ Καστρινός), Γραμματικάκης (70’ Λικάι).