Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άσχημα νέα για τον 17χρονο μαθητή Λυκείου μετά το τροχαίο στην παραλιακή

Οι φόβοι των ιατρών μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο 17χρονος μαθητής επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο Σαββατοκύριακο και τα δυο ειδικά τέστ που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν πως η βλάβη του εγκεφάλου του νεαρού, είναι μη αναστρέψιμη με μόνιμη απώλεια όλων των λειτουργιών του εγκεφαλικού στελέχους.

Δυστυχώς, ουσιαστικά ο ασθενής είναι κλινικά νεκρός, γεγονός για το οποίο έχει ενημερωθεί η οικογένειά του η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ελπίζει πια στο θαύμα.Ο 17χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, διασωληνωμένος, με την αναπνοή του να υποστηρίζεται μηχανικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης έχει ήδη προταθεί στην οικογένεια η δωρεά οργάνων ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.Υπενθυμίζεται πως το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν 10 ημέρες στις 20 Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 17 χρονος με οδηγό ένα ακόμη νεαρό άτομο εξετράπη της πορείας τους και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού. Εξ αιτίας της σφοδρής σύγκρουσης ο 17χρονος μαθητής της τρίτης Λυκείου εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της Π/Υ για τον απεγκλωβισμό του και τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος και ο 18χρονος οδηγός του οχήματος χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: cretaone.gr