Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε το 11Χ11 στο Θραψανό ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος επιβλήθηκε 2-0 του Ανθεστίωνα και συνεχίζει ακάθεκτος.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού έκανε το 11Χ11 και παραμένει μόνος πρώτος, ενώ ο σύλλογος του Θραψανού δεν κατάφερε να βελτιώσει τη συγκομιδή του. Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τον τους φιλοξενούμενους ν’ απειλούν στο 5’ με τον Βεζιρτζόγλου και τους γηπεδούχους να «απαντούν» στο 15’ με τον Κουτάντο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κανδηλάκης λίγο έλειψε να σκοράρει, ενώ το σύνολο του Βλατά… άγγιξε το γκολ στο 25’ με Αουΐντα και Τρουλάκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν νέα σημαντική στιγμή στο 33’ με τον Αουΐντα, με τους «κυανόλευκους» να γίνονται επικίνδυνοι με Μαφάκη (37’) και Μουρτζάκη (38’) και να σκοράρουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με φοβερό σουτ του Μπάμπη.

Στο 68’ ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού είχε δοκάρι, έπειτα από σουτ-«βολιδα» του Φραγκουλάκη και τρία λεπτά αργότερα ο Γαρεφαλάκης έβγαλε μόνο του τον Βεζιρτζόγλου, ο οποίος «έγραψε» το 0-2.

Στο 75’ ο Χίντρι είχε μία σπουδαία φάση για το σύνολο του Γιάννη Χατζησεβαστού, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 77’. Το συγκρότημα του Γιώργου Βλατά είχε δοκάρι με τον Κουτάντο, που δεν κατάφερε να μειώσει.

Ανθεστίων: Χαραλαμπάκης, Γιούγκα, Κόκκα, Ρ. Χότζα, Νοικοκυράκης, Κουτάντος, Μ. Χότζα (72’ Δάλλας), Τρουλάκης (83’ Πεχυνάκης), Παρασκάκης, Αουΐντα (72’ Καρτάκης), Μπερνίκου.

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Γιαννικάκης, Μπαρδάκης (46’ Γαρεφαλάκης), Κανδηλάκης, Νάκας, Μουρτζάκης, Βεζιρτζόγλου, Χίντι, Τριάντης (56’ Φραγκουλάκης), Μαγάκης, Μπάμπης.