Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκρινε το ντέρμπι ο “Κόκκι”!

Πήρε το ντέρμπι και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Ανάληψη

Ένα γκολ του Κοκκινάκη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετό για την Ανάληψη ώστε να πανηγυρίσει την νίκη στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ζαρό και να είναι πλέον μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο τους με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ζαρού που γνώρισε την πρώτη του απώλεια βαθμών στην σεζόν.

Η Ανάληψη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3′ με σουτ του Κοκκινάκη εντός περιοχής έκανε το 1-0!

Μετά το γκολ ο Ζαρός έψαξε την γρήγορη απάντηση και την “άγγιξε” στο 12′ όταν μετά από φάουλ του Λυκούδη, ο Μποζατζίδης έκανε το σουτ από την μικρή περιοχή, αλλά είδε τον Σφύρλα να του λέει “όχι” και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ!

Στο 42′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 με τον Γκούρο να μπαίνει στην περιοχή και να χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία καθώς δεν μπόρεσε και τις δύο φορές να νικήσει τον Λιουδάκη με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει και να οδηγηθούν με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου μέρους άνηκε στην Ανάληψη στο 50′ με τον Κοζυράκη να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ για την Ανάληψη με τον Λιουδάκη να αποκρούει σωτήρια και να κρατάει το 1-0!

Στο 65′ η Ανάληψη βγήκε στην επίθεση με τον Κοζυράκη, που μπήκε μέσα στην περιοχή έπεσε μετά από μαρκάρισμα αμυνόμενου, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι!

Στο 89′ ο Πρέντι έκανε την πάσα για τον Βλάχο, ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει αδύναμα στα χέρια του Λιοδάκη.

Συνθέσεις:

Ανάληψη: Σφύρλας, Μονιάκης, Χαμαλάκης, Κοζυράκης, Βλάχος, Γκούρο Ε. (90′ Κωνσταντινίδης), Αργυρός, Καργιωτάκης (77′ Βαρούχας), Περβολαράκης, Κοκκινάκης (80′ Γκούρο Λ.), Μουντράκης (77′ Πρέντι)

Ζαρός: Λιουδάκης, Αλπαντάκης, Κοκορέλιας, Λεμονάκης, Σαριδάκης Κ. (77′ Σαριδάκης Ν.), Καπιζιώνης, Κλαπάκης, Κοτζαδάκης, Λυκούδης, Μποζατζίδης (90′ λ.τρ. Γιατρομανωλάκης), Ξεκαρδάκης