Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για την Επισκοπή στην… επανέναρξη της στο πρωτάθλημα

Η Επισκοπή γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Προοδευτική για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

 
Μετά από δύο αγωνιστικές στις οποίες δεν μπόρεσε να συμμετάσχει, εξαιτίας της ανάκλησης δελτίων 25 ποδοσφαιριστών της, η Επισκοπή επανήλθε στις επάλξεις, δεχόμενη την ήττα με 1-0 από την Προοδευτική στο Κερατσίνι.

 
Παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, με το γκολ του Παβλά στο 8ο λεπτό, το συγκρότημα του Κ. Ανυφαντάκη δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στον αγώνα, με αποτέλεσμα να υποστεί την ήττα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 
Στο 16′ ο Σταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Κούτσια όμως ο Αστράς μπλόκαρε. 

Στο 25′ ο Εμπουέλε βγήκε από αριστερά και σέντραρε για τον Κεφαλά στο β’ δοκάρι που με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.  
 
Στο 27′ ο Σταθόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ έπειτα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Πολίτη. 

Στο 38′ ο Σταθόπουλος συνεργάστηκε άψογα με τον Εμπουέλε με τον τελευταίο να μην κατορθώνει να τελειώσει όπως θέλει τη φάση.
 

Η Επισκοπή είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτο μέρους.

 
Στο 52′ ο Κούτσιας είχε καλό σουτ το οποίο ανέκοψε την τελευταία στιγμή ο Νταβιώτης. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα η οποία απείλησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Βουκελάτο να εκτελεί φάουλ από καλή θέση, όμως ο Αστράς εξουδετέρωσε κρατώντας το μηδέν στην εστία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

 
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Αστράς, Νταβιώτης, Καρρίκι (80′ Πότση), Φαζός, Πάβλας, Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος (88′ Πίσσας), Παυλίδης (80′ Καραγκούνης), Μάντιτς, Γιαννιτσάνης (54′ Τσακίρης), Σινγκ.

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Σταθόπουλος, Κρίκλοου (78′ Τσιλεδάκης), Παπαδόπουλος, Πολίτης (65′ Κώτσιος), Σκεντεράι, Κούτσιας (78′ Μπερικάκης), Εμπουέλε (56′ Βουκελάτος), Τζωρτζινάκης (56′ Καφετζής), Νταμπίζας.

 

 
Η διαιτησία: Κόκκορης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας) – Βιντσεντζάτος (Αν. Αττικής). 4ος: Στεργιώτης (Αθηνών). Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδ/νήσου).