Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων: Με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά mini soccer! (Photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά mini soccer που διοργάνωσε ο Ανθεστίων, το Σ/Κ που προηγήθηκε.
 
Όπως αναφέρει και η ομάδα του Θραψανού στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, με μικρούς και μεγάλους να παίρνουν μέρος.
 
Παράλληλα ευχαριστεί τους θεσμικούς φορείς όπως επίσης και τους Νίκο Συριγωνάκη, Γιώργο Πιτσούλη, που παρευρέθηκαν στην διοργάνωση και υπήρξαν αρωγοί της.
 
Η ανακοίνωση:
 
Το τουρνουά mini soccer του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.
Δεν είναι μόνο το αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, αλλά και οι κοινωνικές προεκτάσεις μια τέτοιας διοργάνωσης, που ούτως ή άλλως είναι μαζικού χαρακτήρα.
Το Σάββατο οι προκριματικοί, αλλά και χθες Κυριακή οι τελικοί, «μαγνήτισαν» τα βλέμματα όλων, με το γήπεδο 5Χ5 του χωριού μας να περιβάλλεται από πλήθος κόσμου.
Σ’ αυτό τον ιστορικό πλέον θεσμό, νικητές είναι όλοι οι συμμετέχοντες, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Στους φιναλίστ δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, ενώ τροπαιούχοι ανά κατηγορία ήταν οι εξής: Black Panthers (8 ως 12 ετών), Black Girls (κατηγορία γυναικών) και Bad Boys (18 και άνω).
Τα χαμόγελα και η χαρά στα πρόσωπα όλων, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που έγινε αυτό το διήμερο.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ευχαριστεί από καρδιάς τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Κρήτης για την αρωγή της και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα αθλητισμού, Γιώργο Πιτσούλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τους θεσμικούς φορείς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, της τοπικής κοινότητας Θραψανού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαιτητές του διημέρου Γιάννη Μαυραντωνάκη και Δημήτρη Χναράκη, στους γιατρούς Μαρία-Ειρήνη Τηλιακού και Ζήσης Ντόντης, αλλά και σε όσους έβαλαν το λιθαράκι τους για να είναι άρτια η διοργάνωση.
Τέλος, από καρδιάς ευχαριστούμε, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, μικρούς και μεγάλους, αλλά και όσους βρέθηκαν αυτό το διήμερο στο Θραψανό, δίνοντας απλόχερα το πιο ζεστό χειροκρότημα σε όσους αγωνίστηκαν.
 
Η ανάρτηση: