Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΣΑΒ – Ασήμι 0-1: Έκανε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα!

Μία ακόμη νίκη μέσα στη σεζόν προσέθεσε το Ασήμι, επικρατώντας της Αγ. Βαρβάρας με 1–0 εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ (2ος Όμιλος).

Ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο έκανε το Ασήμι, που σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με εκατέρωθεν αποβολές, χάρη στο γκολ του Ρεμούνδου στα πρώτα λεπτά της επανάληψης πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην οικοδέσποινα Αγ. Βαρβάρα.

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΑΣΑΒ να απειλεί με τον Γιαλλιτάκη την εστία του Δαμιανάκη, ενώ από την άλλη ο Πρίφτης είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες ώστε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στο 30′ και στο 45′. 

Με το  0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, κάτι που άλλαξε άμα τη ενάρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Ρεμούνδος νίκησε τον Πελεκανάκη δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο 50′.

Στο 65′ οι Μεσαρίτες έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Φουντουλάκη για διαπληκτισμό, ωστόσο ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά και στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος με τον Ρεμούνδο να έχει μία καλή φάση στο 75′, ενώ  ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 80′.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα τα αίματα… άναψαν, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του Σαμωνάκη από πλευράς ΑΣΑΒ, και του προπονητή του Ασημίου, Νίκου Φανουράκη από τον διαιτητή του Κουναλάκη, για τον οποίο έχουν πολλά παράπονα οι Μεσαρίτες

Στο 89′ και πάλι ο Ρεμούνδος δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα για το Ασήμι, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να φύγουν νικητές από την Αγ. Βαρβάρα, με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.

Αγία Βαρβάρα (Γιώργος Φιολιτάκης): Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης, Σκαρβελάκης (46′ Λιδοργινάκης), Χατζηγεωργίου, Ανδρικάκης, Γιαλλιτάκης, Σόρρα (60′ Αντωνακούδης), Καλαϊτζάκης, Καλομοίρης, Σαμωνάκης,  Κουκλίδης

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Δαμιανάκης, Φωτάκης, Σαριδάκης, Αντωνάκης, Ξαγοραράκης, Γιοτοπούλι, Πρίφτης (60′ Μπέρκης), Χατζάκης (60′ Ψωμάς), Χασουράκης (90′ Ντρομπονίκου), Φουντουλάκης, Ρεμούνδος (90′ Αβανίδης)