Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Θέλει να φύγει με το πρώτο του διπλό από την “αφιλόξενη” Τρίπολη

Μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας επί του Άρη ο ΟΦΗ σήμερα στις 8 μ.μ (Primesport.gr Live Blog- Νovasports Prime) αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League. 

H ομάδα του Β. Νταμπράουσκας που πήγε πάνοπλη με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας θέλει να σπάσει μια άκρως αρνητική παράδοση στην Τρίπολη που θέλει τον ΟΦΗ να μην έχει γευτεί ποτέ την χαρά της νίκης στο συγκεκριμένο γήπεδο  με τον Αστέρα Τρίπολης να μετρά επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε έντεκα αναμετρήσεις.

Στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα ο Β. Νταμπράουσκας πήρε 20 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μπιφουμά που δυσανασχέτησε με αυτή την κίνηση αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή επιλογών του Λιθουανού τεχνικού.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε μαζί του για την αναμέτρηση στην Τρίπολη ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Gallegos, Mellado, Bakic, Neira, Toral, Riera, Mosquera, Dicko και Phellype.

Mε Σουρλή και τρία προβλήματα ο Αστέρας Τρ. 

Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας με 3-0 από τον ΠΑΟΚ θα επιδιώξει και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Μίλαν Ράσταβατς να αφήνει εκτός αποστολής τους Χουχούμη, Μπερτόγλιο και Βαλιέντε αλλά να παίρνει σε αυτή τον νεοφερμένο Σουρλή.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΟΦΗ: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Έμπο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Ζουγλής.

Το “στραγάλι’ 

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής Παπαπέτρου από την Αθήνα που θα έχει για βοηθούς του τους Κολλιάκο από την Αθήνα και Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα- Λευκάδα, ενώ στην αίθουσα του VAR θα βρίσκονται ο Ζαμπαλάς από την Ήπειρο και ο Νιδριώτης από την Αθήνα.

Ο Παπαπέτρου έχει σφυρίξει στο παρελθόν 11 ματς του ΟΦΗ , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν διαιτητής και στην περσινή νίκη του Αστέρα επί του ΟΦΗ με 2-0 στην Τρίπολη.