Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α. Παπακώστας: «Να επισφραγιστεί η προσπάθεια των παιδιών με την καλύτερη βαθμολογική θέση»

Χωρίς άγχος στο υπόλοιπο της σεζόν, η Βόνη ξεκινά από την Ελιά την προσπάθεια για την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής βαθμολογικής θέσης στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Με τις Ασίτες να υποβιβάζονται και μαθηματικά, το όποιο άγχος υπήρχε στις τάξεις της Βόνης, δεν υφίσταται πλέον. Αυτό κατέστησε σαφές και στις δηλώσεις του, στο Primesport.gr ο Απόστολος Παπακώστας.

Ο προπονητής της Βόνης, μίλησε για το νέο στόχος της ομάδας του μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, ώστε να επισφραγιστεί η προσπάθεια των παικτών.

«Η επιτυχία της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εξασφαλίσει τη σωτηρία της στη μεγάλη κατηγορία σφραγίστηκε μετά και τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μας απομένουν πέντε παιχνίδια στα οποία θα πάμε να ευχαριστηθούν τα παιδιά χωρίς άγχος το παιχνίδι και μέσα από αυτά ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να έχουμε όσο καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή γίνεται ούτως ώστε να επισφραγιστεί προσπάθεια των παιδιών σε όσο καλύτερη βαθμολογική θέση γίνεται. Αυτό θα πάμε να διεκδικήσουμε και την Κυριακή σε ένα γήπεδο και με ένα αντίπαλο που ξέρουμε πολύ καλά την δυναμική και την ποιότητα του.» δήλωσε ο Απόστολος Παπακώστας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει και του παιχνιδιού με τον Ρωμανό, η Βόνη δεν θα έχει στη διάθεση της, τους Κουκάκη και Μουρτζάκη, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σωμαράκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.