Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βρέντζος: «Ήταν ένα ματς διαφήμιση για το Κρητικό ποδόσφαιρο»

Για τον ΟΦΗ, τα Χανιά αλλά και το πρωτάθλημα της Super League 2 ,μίλησε ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ Χανιά Γιώργος Βρέντζος μετά και την αναμέτρηση κυπέλλου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Παράλληλα έχρισε ισχυρό αουτσάιντερ τα Χανιά για την μάχη της ανόδου καθώς υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης των Χανίων με τον ΟΦΗ και με νωπές τις δάφνες από την ακλή εμφάνιση αλλά όχι και το επιθυμητό αποτέλεσμα ο Γιώργος Βρέντζος μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό Creta τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για την προσπάθεια των Χανίων σε μια δύσκολη χρονιά όπου στόχος είναι ο πρωταθλητισμός έστω και αν υπάρχουν αρκετές ομάδες φέτος που στοχεύουν στην άνοδο.

Αρχικά ο Γιώργος Βρέντζος αναφέρθηκε στο ματς του κυπέλλου 

Ήταν ένα ματς διαφήμιση για το Κρητικό ποδόσφαιρο, ήταν πραγματικά κρίμα που δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση κάτι για το οποίο δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ Χανιά, ούτε της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι σήμερα το πρωί (σημ. Δευτέρα) να πάρουμε μια άδεια από την ΕΠΟ για να το μεταδώσουμε, υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και άλλους παρόχους, είναι κρίμα που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι φίλαθλοι από τα Χανιά αλλά και φίλαθλοι του ΟΦΗ από το Ηράκλειο.

Και εδώ επιτρέψτε μου να πω ότι πραγματικά και το γνωρίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και δεν έχουν κανένα από εμάς, ήταν καθαρά μια απόφαση της Αστυνομίας την οποία εμείς σεβόμαστε, την σεβάστηκε και η ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες.

Για τους φιλάθλους και την απαγόρευση μετακίνησης ανέφερε:

Εμείς θέλαμε περισσότερο κόσμο και από τα Χανιά και φιλάθλους του ΟΦΗ για να δουν αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι. Χάσαμε από μια ομάδα ψηλότερου επιπέδου και η οποία έχει δείξει ότι θα πρωταγωνιστήσει και μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα βρίσκεται στα play offs.

Αξίζαμε κάτι καλύτερο αλλά φυσικά όταν μια ομάδα πετυχαίνει πέντε γκολ αξίζει την πρόκριση και θέλω να του ευχηθώ το καλύτερο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα των Χανίων και τον στόχο που έχει θέσει για την φετινή σεζόν

Για εμάς τα Χανιά ο βασικός μας στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα, νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω ότι του χρόνου θα παίξουμε δυο φορές με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι, πέρυσι ξεκινήσαμε αργά δεν υπήρχε χρόνος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά στο β’ γύρο θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, το δείξαμε και αυτό συνεχίζετε φέτος.

Αυτή τη χρονιά είχαμε τον περιθώριο να κάνουμε τη σωστή προετοιμασία, έχουμε τον προπονητή τον Γιάννη τον Ταουσιάνη που για μένα είναι ο κορυφαίος στην Super League 2 και από τους κορυφαίους γενικά στην Ελλάδα. Έχουμε ένα πολύ καλό υλικό και όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσουμε.

Από εκεί και πέρα είναι μια άλλη υπόθεση αν τα καταφέρουμε διότι το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό καμία σχέση με πέρυσι, υπάρχουν τα play-offs όπου και θα διαιρεθούν οι βαθμοί και αυτό το… περίεργο ας το πούμε έτσι.

Για το που θα κριθεί η υπόθεση άνοδος και ποια είναι τα φαβορί ο εξωδιοικητικός παράγοντας τον Χανίων είπε:

Όλα θα κριθούν στα play-offs είμαστε μια από τις ομάδες που θα παλέψουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην SL1.

Δεν νομίζω είμαστε φαβορί, φαβορί για μένα και το λέω πραγματικά είναι η Καλλιθέα και η Καλαμάτα. Είναι δυο ομάδες με τεράστιο μπάτζετ, η Καλλιθέα έχει ένα μπάτζετ που μπορεί να φτάνει και του ΟΦΗ που λέει ο λόγος, ένα μπάτζετ Super League 1.
Φυσικά τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο όμως παίζουν τον δικό τους ρόλο.

Η Καλαμάτα έχει επίσης μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς είναι πολύ ισχυρή, υπάρχει ο Ιωνικός ο οποίος δεν είναι έτοιμος αλλά θα δυναμώσει σιγά σιγά.
Τα φαβορί είναι η Καλλιθέα και η Καλαμάτα και υπάρχουν και δυο ισχυρά αουτσάιντερ ο Ιωνικός και τα Χανιά. 

Πηγή: sportcaster.gr